Beşiktaş sahasında Rapid Wien'i konuk ediyor

UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda son hafta karşılaşmasında Beşiktaş sahasında bugün Rapid Wien'i ağırlayacak. Beşiktaş ile Rapid Wien arasındaki karşılaşma saat 22.05'de başlayacak.

UEFA Avrupa Ligi ilk grup maçları bugün başlayacak. Avrupa Ligi’nde bir üst tura çıkmayı garantileyen Beşiktaş bugün saat 22.05’de Rapid Wien’i konuk edecek. Fİ-YAPI İnönü Stadı'nda TSI 22:05'te başlayacak olan Beşiktaş-Rapid Wien maçını Danimarkalı hakem Peter Rasmussen yönetecek.

Beşiktaş-Rapid Wien maçı Star TV’den canlı olarak yayınlanacak.

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi L Grubu son maçında Rapid Wien ile oynayacağı maç öncesi, bir süredir sakatlıkları bulunan Quaresma, Nobre ve Ferrari'nin tedavilerinin tamamlandığı öğrenildi. Üç oyuncu da Schuster'in şans vermesi durumunda Rapid Wien karşısında forma giyebilecekler.

Öte yandan Beşiktaş'ın Eskişehirspor ile oynadığı Süper Lig maçında sakatlanan İbrahim Toraman'ın maç kadrosunda yer alamayacağı kaydedildi. Ayrıca tedavilerine devam edilen Onur Bayramoğlu, Holosko, Necip Uysal, Rüştü Reçber, Ekrem Dağ, ve Nihat Kahveci Rapid Wien karşınsından forma giyemeyecekler.

TAKIMLARIN KADROLARI

BEŞİKTAŞ
Cenk
Hilbert
Ersan
Ferrari
İsmail Köybaşı
Aurelio
Ernst
Tabata
Guti
Quaresma
Nobre

RAPID WIEN
Hedl
Patochka
Tanju
Dober
Katzer
Yasin
Saurer
Veli
Trimmel
Salihi
Konrad

STAT:
Fi-Yapı İnönü
SAAT: 22:05
HAKEM: Peter Rasmussen
YAYIN: Star TV