Sestak Fenerbahçe'ye Gol Attı İddiayı Bacanağı Kazandı

Ankaragücü'nün Slovak futbolcu Stanislav Sestak'ın Fenerbahçe'ye attığı goller yalnızca takımına üç puan değil, bacanağına da iddia kazandırdı.

Sestak'ın, Kastamonu SFC Orman Ürünleri A.Ş.'nin tesis montajında çalışan bacanağı Janko Polacek, "Stanislav Fenerbahçe'ye gol atacak, maçı da Ankaragücü kazanacak" diyerek girdiği iddiayı kazandı.
Ankaragücü-Fenerbahçe maçının Slovak yıldızı Stanislav Sestak, takımına olduğu gibi Kastamonu'daki bacanağı Janko Polacek'a da kazandırdı. Kastamonu SFC'de yeni kurulmakta olan tesisin montajında görevli Janko Polacek, başkent ekibinin 2-1 galibiyetiyle sonuçlanan Ankaragücü-Fenerbahçe maçından önce fabrika mühendisleri ile iddiaya girdi. Polacek, karşılaşmayı Ankaragücü'nün kazanacağını, ayrıca Sestak'ın da gol atacağını iddia etti. Karşılaşmayı konakladığı Kurşunlu Han Otel'de meslektaşları ile
birlikte izleyen Janko Polacek, maç sonunda girdiği iddiayı kazanmanın mutluluğunu yaşadı.
Janko Polacek'in iddiayı kazanması nedeniyle SFC'de mini bir tören düzenlendi. Janko Polacek'i tebrik eden SFC mühendisleri, Polacek'e Fenerbahçe ve Kastamonuspor formaları verdi. Kastamonu'da kazandığı iddiayı hayatı boyunca unutamayacağını, kendisi için de güzel bir anı olduğunu söyleyen Janko Polacek, "Maçtan önce ve sonra eniştem Stanislav Sestak ile telefon görüşmesi yaptım. Maçtan önce yaptığımız görüşmede maçı Ankaragücü'nün kazanacağını, kendisinin de gol atacağını söyledi. Söyledikleri tuttu.
Ben de iddiayı kazandım. Maçtan sonra yaptığımız görüşmede ise ben kendisini, o da beni tebrik etti. Çok mutluyuz. Kastamonu SFC'de görevli tüm personele teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.