Fenerbahçe, Sivasspor Hazırlıklarına Ara Vermeden Başladı

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 17

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında, 18 Aralık Cumartesi günü, sahasında Sivasspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla başladı.
Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman yönetiminde basına kapalı antrenmanı Ankaragücü maçında görev alan oyuncular bir rejenerasyon çalışmasıyla tamamladı. Diğer oyuncular ise koşu, ısınma, top kapma ve pas çalışmalarının ardından dar alanda yaptıkları çift kale maçla antrenmanı sonlandırdı. Antrenman sırasında sol dizinde ağrı hisseden Fabio Bilica ile yine antrenman sırasında Ankaragücü maçında darbe aldığı sol ayak bileğinde ağrı hisseden Semih Şentürk çalışmayı yarım bıraktı.
Özer Hurmacı ve Ertuğrul Taşkıran Bireysel Oyuncu Antrenörü Dolu Arslan eşliğinde takımdan ayrı yaptığı çalışmalarla antrenmanı tamamlarken, sakatlıkları devam eden Mert Günok ve Gökhan Ünal ise antrenmana çıkmadı. Bu oyuncular tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü.
Bugün Çanakkale Dardanelspor ile maçı bulunan A2 Takımının kadrosunda yer alan oyuncular Okan Alkan, Hasan Erbey, Berk Elitez ve Gökay İravul antrenmanda yer almadı. Ameliyat olduğu doktoruna kontrol için ülkesi İspanya'ya giden Daniel Güiza da çalışmada yer almadı. Kazım Kazım ise salonda yaptığı çalışmalarla antrenmanı tamamladı.
Sarı-lacivertli ekip yarını izinli olarak geçirdikten sonra, Sivasspor maçının hazırlıklarına 15 Aralık Çarşamba günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla devam edecek.
(EMR-EYB-S)