Buffon'dan transfer yalanlaması geldi

Juventus'un efsane file bekçisi Buffon, takımdan ayrılacağı yönünde çıkarılan söylentilere açıklık getirdi.

Son dönemde yaşadığı sakatlık ve ikinci kaleci Storari'nin başarılı performansı nedeniyle, Juventus'tan ayrılacağı konuşulan ünlü kaleci Buffon, bu söylentileri yalanladı.

"Hiçbir futbolcunun maça ilk 11'de başlayacağı garanti değil. Storari de gayet formda." diyen Buffon, Juventus gibi büyük bir takımın iki alternatife sahip olmasının güzel olduğunu belirtti.

Düzenlenen basın toplantısında, Buffon'un artık eski günlerini arattığına ve yerini Storari'ye bırakması gerektiğine dair İtalyan basınında çıkan haberlere değinen Juve Teknik Direktörü, "Buffon ancak eski gücüne kavuşup tekrar "en iyi" olduğunda sahalara dönecek. Şu an için onun yerinde Storari var ve Buffon'un yerine oynamanın zorluğunun da farkında." ifadelerini kullandı.

Kim ne derse desin, Manchester City'nin de dahil olduğu bazı önemli takımların Buffon'u istediği biliniyor. Juve'nin Buffon için her yıl büyük paralar harcadığını, Buffon yerine Storari'yi seçip tecrübeli file bekçisini başka bir takıma gönderdiklerinde ciddi anlamda kâra geçeceklerini de eklemek gerek.