1. Uluslararası Sporajans Spor Adamları Ödülleri Sahibini Buluyor

Sporajans tarafından seçilen 'Yılın Spor Adamları Ödülleri' 20 Aralık Pazartesi günü Intercontinental Ceylan Otel'de sahiplerine verilecek.

Sporajans 2010 Türkiye Basın Ödülleri, Sporajans 2010 Türkiye Spor Adamları Ödülleri ve Uluslararası Sporajans 2010 Türkiye Spor Adamları Ödülleri olmak üzere 3 kategoride verilecek. Daha önce ulusal çapta verilen ödüller bu yıl ilk defa uluslararası nitelik taşıyor.
Ayrıca aynı gün saat 15.00'de düzenlenecek 'Dünya Futbolu ve Türkiye' konulu panele de Türk ve Dünya futbol camiasından birçok ünlü isim katılacağı duyuruldu. Can İpekçi'nin yöneteceği panele Türkiye Olimpiyat Komitesi Başkanı Togay Bayatlı, Mustafa Denizli, Ömer Üründül, Shaktkar Donetsk Teknik Direktörü Mircea Lucescu, Romanya Milli Takımı Teknik Direktörü Rızvan Lucescu katılacak.
İhlas Haber Ajansı Spor Servisi Müdürü Mustafa Karagöl'ü ziyaret eden Sporajans Yönetim Kurulu Başkanı Cuma Kaplan ve Sporajans Genel Müdürü Nedim Delibaş yaptıkları açıklamada, yapılacak ödül töreninde Türkiye'den ve Dünya'dan birçok önemli kişinin katılacağı vurgulayarak, "Amacımız Türk Sporu'nda hizmet, emek, ve hizmetin ödüllendirilmesidir. Bir nevi de vefayı göstermek istiyoruz. Ayrıca 2012 Avrupa Spor Başkenti olan İstanbul'un da tanıtımını da yapmayı planlıyoruz" diye konuştular.
(EMR-EYB-EYB-S)