Fenerbahçe'de Ankaragücü Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Fenerbahçe, Ankaragücü maçının hazırlıklarına, sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla devam etti.

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında deplasmanda Ankaragücü ile karşılaşacak olan Fenerbahçe hazırlıklarını sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman yönetiminde saat 10.30'da başlayan ve 1 saat 20 dakika süren antrenman boyunca Kocaman'ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, kaleci antrenörü Murat Öztürk, antrenör Turgay Altay, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.
Sadece ilk 30 dakikası basın mensuplarına açık tutulan antrenman, üst sahada yapılan koşu, koordinasyon ve pas çalışmalarıyla başladı. Daha sonra alt sahaya geçen oyuncular, dar alanda yaptıkları çift kale maçla antrenmanı tamamladı.
Sağ arka alt adalesinde yırtık tespit edilen Mert Günok, sağ kaburga bölgesinde ağrıları bulunan Ertuğrul Taşkıran, sol ayak başparmak tırnağından operasyon geçiren Gökhan Ünal ve sol topuk bölgesinde ağrıları bulunan Güiza antrenmanı çıkmadı. Bu oyuncular tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü. Almanya'dan dönen ve tedavisine İstanbul'da devam eden Özer Hurmacı ile sağ kasığında ağrı bulunan Emre Belözoğlu, takımdan ayrı olarak, Bireysel Oyuncu Antrenörü Dolu Arslan eşliğinde sahada düz koşu yaptı.
Kazım Kazım ise takımdan ayrı olarak salonda çalıştı.
Sarı-lacivertliler, 11 Aralık Cumartesi günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde yapacağı basına kapalı antrenmanla Ankaragücü maçının hazırlıklarını tamamlayacak. Saat 11.00'de başlayacak antrenmanın ardından, Fenerbahçe kafilesi Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkacak özel bir uçakla Ankara'ya hareket edecek.
(MSB-ERS-ERS-S)