Sergio Ramos: Özür dilerim

Barcelona hezimetini değerlendiren Real Madrid'in İspanyol savunma oyuncusu Sergio Ramos, en kısa sürede toparlanacaklarına inanıyor.

Pazartesi günü oynanan El Clasico’nun yankıları sürüyor. Ezeli rakipler Camp Nou’da karşı karşıya gelmiş, Barcelona sahadan 5-0’lık farklı bir galibiyetle ayrılmıştı.

Hocası Mourinho’nun açıklamalarına benzer bir giriş yapan Real Madrid’in başarılı savunma oyuncusu Sergio Ramos, “Önemli bir maçtı. Ama iyi oynayamadık. Bu tip zor dönemlerden çıkmayı da bilmemiz lazım. Real Madridli olmak bunu gerektirir” dedi.

Şampiyonluk yarışında ciddi bir darbe aldıklarına inanmadığını belirten İspanyol oyuncu, “Bu maçtan sonra çok çalışmamız gerekiyor. Çok iyi oynayan rakibimizi tebrik etmeliyiz” diye konuştu.

Maçı son bölümündeki hareketlerinden dolayı pişman olduğunu belirten Ramos, “Yanlış bir hareket yaptım. Asla sahaya bir rakibimi sakatlamak için çıkmadım. Hiçbir rakibimin de ciddi şekilde sakatlanmasına neden olmadım. Bunla gurur duyuyorum. Maç sonrasında milli takımından arkadaşlarım Xavi ve Puyol’dan özür diledim” şeklinde konuştu.