Bursaspor Oyak Reno İle Yenişemedi

Spor Toto Süper Lig'de bu hafta Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek olan Bursaspor, hazırlıklarını Oyak Renaultspor ile yaptığı maçla sürdürdü

Spor Toto Süper Lig'de bu hafta Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek olan Bursaspor, hazırlıklarını Oyak Renaultspor ile yaptığı maçla sürdürdü. A2 takımında forma giyen alt yapı ağırlıklı oyunculardan oluşan bir kadroyla maça çıkan yeşil beyazlılar, rakibiyle 2-2 berabere kaldı.
Şampiyonlar ligindeki yenilgilerin acısını Kayserispor'dan çıkaran Bursaspor, hafta sonu deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacağı maç öncesi 3. Lig 2. Grup takımlarından Oyak Renaultspor ile antrenman maçı yaptı. Oyak Renaultspor karşısına A2 takımında forma giyen alt yapı ağırlıklı oyunculardan oluşan bir kadroyla çıkan yeşil beyazlılar, kozlarını paylaşamadı.
Karşılaşmanın gollerini 57 ve 60. dakikada Nunez'den gelirken, Oyak Renaultspor'un gollerini ise 59. dakikada Murat, 65. dakikada Timuçin ağlarla buluşturdu. İlk yarı sonunda girdiği ikili mücadelede Steinert'in sağ omzu çıktı. Acı içinde kıvranan futbolcuya ilk müdahalesi sağlık ekipleri tarafından yapıldı.
Bu arada tedavisi devam eden Ali Tandoğan, yardımcı antrenör İbrahim Bakır tarafından özel çalışma yaptı.
Öte yandan maç sonunda teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın yanına gelen 64 yaşındaki Fatma Alan, "Bu sene de şampiyon olacaksınız. Seni çok seviyorum evladım" diyerek Sağlam'a destek çıktı.