Aziz Yıldırım: benzersiz bir kulüp olacağız

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım Fenerbahçe Dergisi'nin yeni sayısına açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Dergisi'nin yeni sayısında yer alan açıklamalarda yapacakları yeni yatırımlar ile her alanda benzersiz bir kulüp yaratacaklarını söyledi.

Taraftarın desteği ile kalan maçları kazanıp sezon sonu şampiyonluk istediklerini belirten Yıldırım, Aykut Kocaman'a olan desteğini de dile getirdi.

Takım kaptanı Alex'in başarısına da parmak basan Yıldırım, "Kaptanımız Alex de Souza, 3000. golü atma şansını yakaladı. Bir hafta önce de Fenerbahçe forması altında 100. golünü atan Alex de Souza'yı, tüm Fenerbahçe taraftarı adına bir kez daha yürekten tebrik ediyor ve formamızı giymeye başladığı ilk günden bu yana yaptıkları için kendisine teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Futbol dışındaki diğer branşlardaki başarılarında Fenerbahçe'nin büyüklüğünü bir kez daha gösterdiğini söyleyen Yıldırım, "Fenerbahçe taraftarı, Fenerbahçe forması taşıyan sporcusuna her branşta nasıl sahip çıktığını herkese gösteriyor. " diyerek tüm branşarda taraftarın da desteğinin önemli olduğunu belirtti.

Son olarak Aziz Yıldırım, 2011 yılının Fenerbahçe için güzel geçmesini dileyerek sözlerine son verdi.