Spor Toto 2. Lig

Adana Demirspor Teknik Direktörü Soner Tolungüç, son 6 karşılaşmanın 4'ünü deplasmanda oynayacaklarını belirterek, basit hataları tekrarlamadan bu maçları karlı tamamlayacaklarını söyledi.

Tolungüç, yaptığı açıklamada, ligdeki puansal planlarını en iyi şekilde uygulayıp, 6 karşılaşmadan da karlı ayrılmak istediklerini ifade ederek, "Ligin ikinci yarısında ise camiamız ve taraftarımızın beklentilerine daha iyi cevap verecek Adana Demirspor takımı izlettireceğiz" dedi.
Pazar günü oynayacakları Ofspor maçının hazırlıklarını sürdürdüklerini kaydeden Tolungüç, "Ofspor ve Belediye Vanspor müsabakalarından puan ve puanlarla döneceğiz. Geçmişte yaptığımız basit hataları da tekrarlamayacağız. Adana Demirspor bu ligde zirveyi her zaman kovalayacaktır" şeklinde konuştu.
Kaptan Osman, Ertan, Samet ve Cihan'ın sakatlıklarının sürdüğünü belirten Tolungüç, "Takımımız için önemli isimler olan bu oyuncularımızı biran önce aramızda görmek istiyoruz" dedi.
Adana Demirspor kafilesi, Pazar günü 13.30'da oynanacak olan Ofspor karşılaşması için Cuma günü havayoluyla Trabzon'a gidecek. Karşılaşma sonrası ise Ankara'ya dönecek olan mavi-lacivertliler, 17 Kasım Çarşamba günü yine deplasmanda oynayacakları Belediye Vanspor maçının hazırlıklarını başkentte gerçekleştirecek.