Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Mardinspor'da kulüp personeli işi bıraktı.

Kulüp binasında Mardinsporlu futbolcuların da katıldığı basın toplantısında teknik direktör Orhan Kapucu futbolcular ile bir karar aldıklarını Perşembe gününe kadar takıma sahip çıkılmadığı takdirde Pazar günü oyacakları Akçaabat Sebatspor maçına gitmeyeceklerini söyledi.
3 buçuk aylık süre içerisinde Mardinspor'u bugüne kadar futbolcuların onurlu mücadelesi ile buraya kadar getirdiklerini ifade eden Kapucu, "Bundan sonraki süreç neyi işaret edecek neyi gösterecek bilmiyoruz. Her şey ortadadır. Kulüp çalışanlarımız, bize hizmet eden aşçımız 4 gündür işi bırakmıştır. Haklı sebepleri vardır. 16 aydır evlerine götürecek ekmekleri, bir maaşları olamamasından dolayı görevlerini bırakmıştır. Görevlerini bıraktıklarından dolayı biz de işimizi sağlıklı yapamıyoruz.
Malzemelerimizden faydalanamıyoruz. Bizim futbolcularımız ile aldığımız ortak bir karar var. Takımda kimse sabahtan beri yemek yememiştir. Çünkü kulüp personeli olmamasından loyalı yemek çıkamıyor. Kaptanımızla beraber kendi imkanlarımızla beraber şimdi bir şeyler yapmaya çalışacağız. Kendi imkanlarımız ile bir şeyler yemeğe çalışacağız" dedi.

"KARARIMIZ NETTİR MAÇA GİTMEYECEĞİZ"
Futbolcuların arkasında olduğunu ve kararlarının net olduğunu kaydeden Kapucu konuşmasını şöyle tamamladı:
"Perşembe günü akşamına kadar birilerinin sahip çıkmalarını bekleyeceğiz. Bu valimiz de olabilir. Eğer kulüp personelini alacaklarını veya futbolcularının alacaklarının ödenmesini istiyoruz. Artık bıçak kemiğe dayanmıştır. Artık kangren olma noktasına gelmiştir. Bizim artık yapabileceğimiz bir şey kalmamıştır. Cuma günü sabahı maç için uçakla Akçaabat'a gitmemiz gerekir. Eğer sahip çıkılmasa biz de o maça gitmeyeceğiz. Böyle bir karar aldık. Bu net bir karardır. Ben bütün futbolcularımın arkasındayım. Bu
kararımızın arkasındayız gerekirse maça gitmeyeceğiz. Mardin'e tebliğ ediyoruz. Mardin'de yaşayan herkes bilsin ki bu futbolcular onuru ve şerefi ile bu takımı 11 puanla buraya getirdiler"