Mp Antalyaspor Kupaya Yenilgiyle Başladı

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu'nda Medical Park Antalyaspor kendi sahasında, Gaziantepspor'a 3-1 mağlup oldu.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Gaziantepspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, grubun iki iddialı takımının karşı karşıya geldiğini söyleyerek, "İlk maçın burada olması bizim açımızdan talihsizlikti. Maçı kazanarak yolu yarıladık. Antalya güçlü bir takım. Onları burada yenmek kolay değil. 3 puanla başlamak çok önemli. Bizim için dezavantaj olan fikstür bu maçla avantaja dönüştü" dedi.
Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek ise kupadaki ilk maça iyi başlayamadıklarını belirterek, "Maçın evimizde olması avantajdı. Oyunun kırılma noktası Sammy'nin atılması oldu. Bu dakikadan sonra moral ve oyun olarak geri düştük. 11'e karşı 10 kişi oynamak kolay değil. 3. golü konuşmak istemiyorum. Bir maç kaybettik. Önümüzde 3 maç var. Bunları kazanıp gruptan çıkmak istiyoruz. Bu maçtan ders çıkartacağız. Her zaman olduğu gibi bu maçı bu gece unutacağız. Penaltı kararı doğru. Sammy,
rahat pozisyonda topu aldı ama gereksiz davranışla takımı zor durumda bıraktı. Oynadığımız son iki maçı rakip kazanmadı. Biz iki elimizle maçları hediye ettik" diye konuştu.