Milli Vücutçu Destek Bekliyor

Ankara Atatürk Spor Salonu'nda 1-3 Ekim 2010 tarihleri arasında düzenlenen Vücut Geliştirme 2010 Türkiye Şampiyonası'nda 90 kiloda şampiyon olan Hasan Ilgın Antalya'nın Kemer İlçesi'nde 10 -13 Aralık 2010 tarihleri arasında yapılacak olan Vücut Geliştirme ve Klasik Vücut Geliştirme Gençler ve Ustalar Dünya Şampiyonası'na hazırlanıyor

Ankara Atatürk Spor Salonu'nda 1-3 Ekim 2010 tarihleri arasında düzenlenen Vücut Geliştirme 2010 Türkiye Şampiyonası'nda 90 kiloda şampiyon olan Hasan Ilgın Antalya'nın Kemer İlçesi'nde 10 -13 Aralık 2010 tarihleri arasında yapılacak olan Vücut Geliştirme ve Klasik Vücut Geliştirme Gençler ve Ustalar Dünya Şampiyonası'na hazırlanıyor.
Erzincan adına lisansı olan sporcu Hasan Ilgın şampiyonada Erzincan adına Türkiye'yi temsil edecek. Bir yıldır çalışmalarını sürdüren Ilgın'a ayrıca Almanya'da düzenlenecek olan dünya starları yarışmaları için davet gönderildi. 28-30 Kasım 2010 tarihleri arasında Hamburg'ta düzenlenecek olan Dünya Serbest Ferdi ve Kulüpler Şampiyonası'na davet edilen Ilgın, "Bu davetten dolayı ülkem adına mutluluk duyuyorum" dedi.
Şampiyona hazırlık çalışmalarını sürdüren Hasan Ilgın, "Vücut Geliştirme 2010 Türkiye Şampiyonası'nda 90 kiloda şampiyon oldum. Vücut geliştirmede aldığım bu derece ile Vücut Geliştirme ve Klasik Vücut Geliştirme Gençler ve Ustalar Dünya Şampiyonası'na katılıp Ülkemi en iyi şekilde temsil edeceğim. Bunun yanı sıra Türkiye'de sadece iki kişiye Almanya'da düzenlenecek olan Dünya Serbest Ferdi ve Kulüpler Şampiyonası davetiyesi gönderildi. Bu iki kişiden biri de benim. Bu davetten dolayı çok mutlu oldum.
Fakat Hamburg'ta düzenlenecek olan bu şampiyonaya katılabilmem için sponsor bulmam gerekiyor. Bu konuda yetkililerden ve iş adamlarından destek bekliyorum" diye konuştu.