Hakan Şükür Ve Feyyaz Uçar Trabzonspor Antrenmanında

Spor Toto Süper Ligi'nin 12

Spor Toto Süper Ligi'nin 12. haftasında deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, bu maçın hazırlıklarını bugün yaptığı tek çalışma ile sürdürürken, Türk futbolunun iki önemli ismi olan Hakan Şükür ve Feyyaz Uçar Bordo-mavili takımın antrenmanını ziyaret ederek teknik direktör Şenol Güneş ile sohbet ettiler. Güneş, sohbet sırasında Hakan Şükür'e transfer teklifinde bulunurken, Teofilo'nun giydiği 9 numaralı formayı verdi.
Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan çalışmaya izinsiz olarak şehri terk eden Teofilo, sakatlıkları bulunan Glowacki ve Colman ile birlikte izinli olan Engin Baytar katılmadı. Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Trabzon Şubesi tarafından düzenlenen panele katılmak için Trabzon'a gelen Hakan Şükür, antrenman öncesi eski hocasıyla bir süre görüştü. Bir program için Trabzon'a gelen Feyyaz Uçar'ın da katıldığı ziyarette sırasında Şenol Güneş, Şükür'e 9 numaralı
Trabzonspor forması hediye etti.

ŞENOL GÜNEŞ İLE HAKAN ŞÜKÜR ARASINDA İLGİNÇ DİYALOGLAR
Ziyaret sırasında Hakan Şükür'e "Formayı giymeye hazırmısın" diyen Şenol Güneş, olumlu yanıt aldı. Hakan Şükür 9 numaralı formayı kimin giydiğini sorarak, "Hocam Umut Bulut'un forması olmasın sonra ayıp olur" dedi. Bunun üzerine Şenol Güneş, "Teofilo giyiyordu ama o gitti. Seni hazırlayalım oynarsın" cevabını verdi. Eski futbolcu Hakan Şükür, malzemelerini getirmediğini ifade ederken, Şenol Güneş, "Seni biraz geç transfer ettik ama olsun bize faydan olur" diye konuştu. İkilinin şakalaşmaları antrenmanda
neşeli dakikaların yaşanmasına neden oldu. Bu sırada Güneş, Feyyaz Uçar'a da transfer teklifi yaptı ve "Feyyaz senin gibi bir oyuncu arıyoruz" dedi.
Antrenman sırasında Hakan Şükür'ün gözüne takımın otobüsünde yer alan futbolcuların resimleri takıldı. Hakan Şükür, Şenol Güneş'e "Hocam sizin resminiz niye yok" diye sorması üzerine, Güneş, "Otobüsteki resimleri bende takip edemiyorum. Sürekli değişiyor. Gelen giden çok. Ben otobüste yokum ama hepsi beni temsil ediyor" yanıtını verdi.