Eskişehirspor, Mp Antalyaspor Maçıyla Çıkışa Geçmek İstiyor

Eskişehirspor, Teknik Direktörü Bülent Uygun, Medical Park Antalyaspor maçından galip gelerek yükselişe geçmek istediklerini söyledi.

Eskişehirspor Tesisleri'nde basın mensuplarının sorularını cevaplayan teknik direktör Bülent Uygun, Medical Park Antalyaspor maçının çok zor geçeceğini belirterek, "Antalyaspor'un başında çok değerli bir hoca var. Çok iyi bir kadroya sahipler. Ancak bu maçı kazanarak yükselişe geçmek istiyoruz. Bu süreç içinde taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var. Sakatlığı süren Ümit Karan bir hafta sonra düz koşu yapmaya başlar. İki hafta sonra da takım ile normal antrenmanlara katılır" dedi.
Uygun, hakkında Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK) vereceği kararla ilgili soruya ise, "Her türlü zorluğun üstesinden gelebilecek kadar onurlu duruşumuzu devam ettiririz. Etik Kurulu'nda anlattıklarımızdan sonra kurul gereken neyse onu da yapacaktır. Biz çiğ süt emmedik ki karnımız ağrısın. Bunu o zaman da söyledik, şimdi de söylüyoruz. Bu yaşanan süreçte ne gerekiyorsa anlattık. Çıkacak olan kararı saygıyla karşılarız. Sporu bırakan adam ya teknik direktör olur, ya köşe yazarı olur, ya da
menajer olur. Sporu bırakan bir kişi, sporun bir kolunu seçmek ve bu alana hizmet etmesi gayet doğaldır. Ancak faaliyet yaparsan suçtur. Etik Kurulu'na sevk edilen ben ve arkadaşlarım, 2006'dan bu yana bu faaliyetler içinde bulunmadık. Perşembe günü beklentilerimiz, bu konuların ortadan kalkması yönündedir" şeklinde konuştu.