Aykut Kocaman: Ocak ayında 2 yabancı transfer yapacağız

Altyapıya verdiği önemle Fenerbahçe'de bir devrim yaratan Aykut Kocaman, Ocak ayında iki yabancı oyuncu transferi yapmayı planlıyor.

Devre arasında iki yabancı oyuncu transferi yapacaklarını açıklayan Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, orta saha ve ön libero bölgelerine takviyenin şart olduğunu düşünüyor.

İstenilen kalitede yerli oyuncu bulmanın zor olduğunu belirten Kocaman, Bilkent Üniversitesi'nde katıldığı bir söyleşide, "Ocak ayında iki oyuncu almayı planlıyoruz ancak bir takım sadece transfer yaparak başarılı olamaz, altyapınız da sağlam olmalı. Barcelona ve Real Madrid dev bütçelerine rağmen alt yapıdan çıkardıkları oyuncular ile de öne çıkıyor" şeklinde konuştu.

Mehmet Topuz ve Özer Hurmacı'nın adaptasyon sürecini atlatarak kısa sürede kendilerine geleceğine inanan genç teknik adam, "Yavaş yavaş bu problemi aşıyorlar. İkisine de güvenim sonsuz. Benim sistemimde çok önemli bir yere sahipler, ileride daha iyi olacaklar" dedi.

Her zaman hayalini kurduğu bir yerde olduğunu vurgulayan başarılı antrenör, "Ne Avrupa'yı ne de milli takımı düşünüyorum. Benim için zirve Fenerbahçe'dir" sözleriyle uzun yıllar sarı lacivertli camiaya hizmet etmek istediğini dile getirdi.