Ankaragücü Ziraat Türkiye Kupası maçında Fenerbahçe'yi ağırlıyor

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası B Grubu ilk maçında deplasmanda Ankaragücü ile karşı karşıya geliyor. Saat 20.00'de başlayacak olan Ankaragücü-Fenerbahçe maçı TRT 1'den canlı olarak yayınlanacak.

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu ilk maçında Ankaragücü bugün saat 20.00’de, sahasında Fenerbahçe’yi konuk edecek. Hakem Barış Şimşek tarafından yönetilecek karşılaşma TRT 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

27 yıldır Türkiye Kupası’na hasret kalan Fenerbahçe, grup karşılaşmalarını kazanarak Ziraat Türkiye Kupası’nda mutlu sona ulaşmak istiyor.

ANKARAGÜCÜ CEPHESİ


Ligde inişli çıkışlı bir grafik çizen başkent ekibi, play off turunda Tokatspor'u 3-1 mağlup ederek gruplara kalmayı başarmıştı. Ankaragücü, gruptaki ilk maçında da renktaşı Fenerbahçe'yi Ankara 19 Mayıs Stadı'nda ağırlayacak.

5 sezondur uygulanan grup aşamasından bir türlü çıkmayı başaramayan Ankaragücü, iyi bir başlangıç yaparak bu kez tarihinde 2 kez kazandığı kupada iddialı olmak istiyor.

Başkent ekibi bu maçta sakatlıkları bulunan Robert Vittek, Aydın Toscalı, Özgür Çek ve Özden Öngün'den faydalanamayacak.

FENERBAHÇE CEPHESİ


Fenerbahçe'de Teknik Direktör Aykut Kocaman bu maçta rotasyona giderek ligde üst üste maçlar oynamak zorunda kalan oyuncularını dinlendirmeyi hedefliyor.

Bu yüzden sakatlıkları bulunan Emre Belözoğlu, Özer Humacı ve kırmızı kart cezalısı Diego Lugano'nun yanı sıra Niang, Alex ve Mehmet Topuz gibi yıldızlar da başkente götürülmedi.

TAKIMLARIN KADROLARI


MKE ANKARAGÜCÜ
Senecky
Uğur
Rajnoch
Zewlakow
Klukowski
Metin
Adem
Güven
Murat
Sapara
Sestak

FENERBAHÇE
Serkan
Okan
Bilica
Yobo
Andre Santos
Gökay
C.Baroni
Dia
Kazım
Stoch
Semih

Stat: 19 Mayıs
Saat: 20.00
Yayın: TRT 1
Hakem: Barış Şimşek