Ali Tandoğan: 'Bu Kadar Sevildiğimi Bilmiyordum, En Kısa Sürede Sahalara Döneceğim'

Medical Park Antalyaspor karşılaşmasında başına aldığı darbe sonucu kafatasında çökme oluşan Bursasporlu futbolcu Ali Tandoğan'ın normalden daha önce sahalara döneceği bildirildi

Medical Park Antalyaspor karşılaşmasında başına aldığı darbe sonucu kafatasında çökme oluşan Bursasporlu futbolcu Ali Tandoğan'ın normalden daha önce sahalara döneceği bildirildi. Ameliyatın ardından ilk kez basın mensuplarının önüne çıkan Tandoğan, "Bu kadar çok sevildiğimi bilmiyordum. Her şeye rağmen en kısa sürede yeşil sahalara döneceğim" dedi.
Bursa Acıbadem Hastanesi'nde dün akşam ameliyat edilerek kafatasındaki çökmenin olduğu bölge vidalanan Ali Tandoğan, sevenlerine müjdeli haberler vermek için basın mensuplarının huzuruna çıktı. Tedavi gördüğü hastanede ameliyatın ardından ayılan ve odasında gazetecilerin sorularını cevaplandıran Ali Tandoğan, "Bu kadar çok sevildiğimi bilmiyordum. Özellikle doktoruma, benim için dua eden ve beni arayan herkese çok teşekkür ederim" dedi.
Aldığı darbeden dolayı hastanelik olduğunu kaydeden Tandoğan, "Maçta elimden geleni yapmaya çalışıyordum. Bursaspor benim için çok önemli. Hastaneye yattıktan sonra Federasyon Başkanı'ndan, yöneticilerimize, milletvekillerinden, yakınlarıma ve binlerce taraftara kadar beni çok arayan olmuş. Onlara çok teşekkür ediyorum. Bu kadar sevildiğimi bilmiyordum. Her şeye rağmen en kısa sürede yeşil sahalara döneceğim" diye konuştu.
Ameliyatı gerçekleştiren Başhekim Prof. Dr. Kaya Aksoy da, "Ali Tandoğan en kısa sürede sahalara dönecek. Normal vakaların çok daha öncesinde sahalara dönecek. Kondisyon ve fizik tedavi ile eski gücüne kavuşacak. Yarın taburcu edeceğiz" şeklinde konuştu.
Ali Tandoğan'ı eşi Deniz Tandoğan ise bir an olsun yalnız bırakmadı.