Veteranlar Kemer'de Buluştu

Badminton Balkan Veteran Şampiyonası Kemer Belediyesi'nin desteği ile Antalya'nın Kemer ilçesinde başladı. Şampiyonaya 4 ülkeden 100'ün üzerinde sporcu katılıyor.

Kemer Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda başlayan ve 2 gün sürecek olan Balkan Veteranlar Badminton Şampiyonası'na Romanya, Bulgaristan Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Türk takımları katılıyor. Balkan Veteran Badminton Şampiyonası'nda 35 yaş üzeri 100 yakın sporcu mücadele edeceğini söyleyen Badminton Federasyon Başkanı Murat Özmekik, Kemer Belediyesi destekleriyle düzenlenen Veteranlar Balkan Şampiyonası'nda 35 yaş grubu, 40 yaş grubu, 45 yaş grubu, 50 yaş grubu ve 55 yaş grubu olmak üzere beş katogoride
yapıldığını söyledi.
Kemer'de 15 gün önce Türkiye Şampiyonası'nı yaptıklarını söyleyen Özmekik, "Ülkemizde Badminton sporuna ilgi her geçen gün biraz daha fazlalaşıyor. Özellikle Kemer'de bizlere ve badmintona gösterilen ilgi bizleri fazlasıyla memnun ediyor. Türkiye Şampiyonası'ndan sonra Balkan Şampiyonası'nda da bizlerin desteklenmesi bizlere ayrı bir heves ve ayrı bir heyecan veriyor" dedi.
Veteranlar Badminton Şampiyonası'nı takip eden Belediye Başkanı Mustafa Gül ise, "Biz göreve geldiğimiz günden bu yana her türlü spor aktivitesinin yanında olmaya çalışıyoruz. Badminton Federasyonu tarafından ilçemizde böyle bir organize yapılacağı söylendiği zaman hiç düşünmeden destekleyeceğimizi söyledik. İlçemizde yapılacak olan her türlü etkinliğe bundan sonra da sonuna kadar destek vermeye hazırız" dedi.