Gaziantep Büyükşehir Belediyespor,-kaltalspor Maçının Ardından

Son haftalarda iyi bir çıkış yakalayan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, konuk ettiği Kartalspor ile 0-0 berabere kaldı.

Gaizantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Erol Azgın, maç sonrası yaptığı açıklamada, "İki puan kaybettik. Kartalspor'un buraya beraberlik için geldiğini biliyorduk. Kontradan gol yakalamaya çalışacaklardı. Kapanan bir takım, koşan bir takım. Özellikle ilk yarı ağır oynadık, ikinci yarı oyunu hareketlendirdik. Girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. Galip gelmek isterdik ama berabere kaldık. Hatalarımızdan ders çıkarıp bir sonraki maça hazırlanacağınız. Futbolcularımı yürekten kutluyorum,
çünkü ellerinden geleni yaptılar" dedi.
Kartalspor Teknik Direktörü Ergün Penbe de, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un iyi bir takım olduğunu kaydederek, "Yedide yedi yapmış bir takım, moral ve motivasyonu yüksek. Ne yapacağını bilen bir takım. Futbolcularımı tebrik ediyorum, iyi mücadele ettiler. Savaşçı ruhlarıyla ve kimlikleriyle onlara karşılık verdiler. Puan veya puanlar alabilmemiz onların mücadelesine karşılık vermemiz gerekiyordu. Takımın oyunundan memnunum, gol yollarında sıkıntımız vardı. Deplasmanda iyi oynuyoruz, gol yemiyoruz.
Ama artık gol de atmamız gerekiyor. Sahada mücadele eden arkadaşlarımı tebrik ediyorum" diye konuştu.
Her iki takımın futbolcuları da maçı değerlendirerek, bundan sonra daha iyi bir futbol sergilemek istediklerini ifade ettiler.