Çaykur Rizespor-mersin İdman Yurdu Maçının Ardından

Bank Asya 1. Ligi'nin 11. haftasında Çaykur Rizespor evinde ağıladığı Mersin İdman Yurdu'nu 3-0 mağlup etti.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Ümit Kayıhan, aldıkları farklı galibiyetten dolayı oyuncularını kutlayarak, "Bu maça galibiyet için hazırlanmıştık. Psikolojik olarak ta maça hazırdık. Kazanmamızda sadece futbolcular, biz ve taraftar değil yerel medyaya da çok iş düşüyordu. Basın bu hafta hep destekleyiciydi. Bu nedenle basına da teşekkür ediyorum" dedi.
Çaykur Rizesporlu futbolcu Ersin bu maçın kendileri için dönüm maçı olduğunu söyleyerek, "Şükürler olsun bu maçtan üç puan ile ayrıldık. Biz iyi futbolculardan kurulu iyi bir takımız. Bunu her maçta skora yansıtamasak ta biz iyi bir takımız" diye konuştu.
Çaykur Rizesporlu futbolcu Sezer maça en iyi şekilde hazırlandıklarını söyleyerek 3 puanı hanelerine yazdırdıkları için mutlu olduklarını belirtti.
Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, mağlup oldukları için üzgün olduklarını belirterek, "Rakip kontra ataklarla üstümüze geldi. Bunda da başarılı oldu. Özellikle biz yakaladığımız pozisyonları değerlendirebilseydik buradan galip de ayrılabilirdik" şeklinde konuştu.
Mersin İdman Yurdu kalecisi Kerem, buraya galibiyet için geldiklerini fakat bunu başaramadıklarını kaydederek, "Maçın geneline baktığınızda üç gol yiyecek bir futbol oynamadık" ifadelerini kullandı.