Bursasporlu Ali Tandoğan'ın Sağlık Durumu

Medical Park Özel Antalya Hastanesi Başhekimi Şerif Köksal, Bursasporlu Ali Tandoğan'ın sağlık durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Medical Park Özel Antalya Hastanesi Başhekimi Şerif Köksal, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Medical Park Antalyaspor ile oynanan müsabakada sakatlanan ve hastaneye kaldırılan Bursasporlu Ali Tandoğan ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Ali Tandoğan'ın durumunun şimdilik dengede olduğunu belirten Başhekim Köksal, "Ali Tandoğan'ın şu anki durumu stabil yani dengede. Çarpmaya bağlı sol şakak kemiğinde çökme var. Sadece kemiğe münhasır. Beyin dokusu ya da sinir dokusuna hasar veren ya da arıza çıkaracak bir şey değil. Gözlem altında şu an. Yöntem olarak hastanın gözlemesi esastır. Emar ve tomografi ile incelenecek. Daha soran hastanın klinik durumunun izlenmesi ile çöken yer eski haline getirilip sabitlenecek" dedi.
Başarılı futbolcunun durumunun iyi olduğunu söyleyen Köksal, "Hiçbir problemi yok. Hayati tehlike söz konusu değildir. Bursa'ya ise ne zaman gideceği henüz belli değil. Futbola ne zaman döneceğini ise şimdilik söylemek zor" şeklinde konuştu.
Öte yandan Bursaspor'un başarılı futbolcusu Ali Tandoğan'ın sezonu kapattığı öğrenilirken, yeşil sahalara ne zaman döneceğinin belli olmadığı öğrenildi.