Kayserispor liderlik fırsatını kaçırdı

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Kayserispor ile Gençlerbirliği karşı karşıya geldi. İki muhteşem golün atıldığı karşılaşma 1-1'lik eşitlikle sona erdi ve Kayserispor maç fazlası ile liderlik koltuğuna oturma şansını kaybetti.

Spor Toto Süper Lig 11. hafta mücadelesinde Kayserispor, kendi evinde son haftaların formda ekibi Gençlerbirliği'ni konuk etti.

Kayseri Kadir Has Stadı'nda oynanan karşılaşma karşılıklı atılan iki güzel golle 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

Karşılaşmada Gençlerbirliği'nin golünü 34. dakikada E. Zec kaydederken Kayserispor 71. dakikada Mehmet Eren'le bu gole cevap verdi.

İlk yarısı orta alan mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmada eşitliği bozan isim E. Zec oldu. Son haftalarda attığı gollerle takımını hayat veren Bosna Hersekli oyuncu ceza sahası dışından çektiği sert şut ile takımını öne geçirdi ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıda toparlanan ev sahibi ekip 53. dakikada Moritz ile bir penaltı vuruşundan yararlanamadı. Kaçan penaltıya rağmen ataklarını sıklaştıran Kayserispor 71. dakikada Mehmet Eren'in ceza sahası dışından attığı şık gol ile karşılaşmaya denge geldi.

Kayserispor'un golünün ardından iki takım da açık bir futbol sergileyerek gol aradı ancak maçın 90 dakikası 1-1 sona erdi.

Bu beraberliğin ardından 11 haftası geride kalan Spor Toto Süper Lig'de Kayserispor 24, Gençlerbirliği ise 12 puana yükseldi.

Kaynak: AA