Kayserispor 1 Puana Razı Oldu

Spor Toto Süper Lig'in 11

Spor Toto Süper Lig'in 11. hafta açılış maçında Gençlerbirliği'ni ağırlayan Kayserispor 1 puana razı olurken, Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arveladze, "Bizim hedefimiz önce tam anlamıyla takım olmak sonra başarılı olmak" dedi.
Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ralf Zumdick, karşılaşma boyunca iyi mücadele ettiklerini ve 3 puanı kaçırdıklarını belirtti. Zumdick, "Zemin ağırdı. Kayserispor'da iyi mücadele etti. Bugün 3 puanı kaçırdığımızı düşünüyorum. Daha iyi mücadele eden takım bizdik. İki takım için mutlu bir gün diye düşünüyorum. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız. Hakemler de maçı iyi yönetti ancak penaltı pozisyonunda doğru karar verildiğini düşünmüyorum" diye
konuştu.
Gençlerbirliği oyuncusu Oktay Delibalta da 3 puan alabilecekleri maçtan 1 puana razı olduklarını dile getirerek, "İlk yarı iyi oynadık ancak ikinci yarı biraz baskı yedik. Son topları iyi kullansaydık galibiyeti yakalayabilirdik. Bundan sonraki maçlarda da bu iyi oyunu sahaya yansıtıp başarılı sonuçlar çıkartmak istiyoruz" şeklinde konuştu.
Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arveladze ise zor karşılaşmadan 1 puan ile ayrıldıklarını vurgulayarak, "Futbolcularımızı tekrar kutluyorum. Gençlerbirliği sakin oynayan ve iyi bir takım. Hakem ve zemin ile ilgili bir şey demeyeceğim. Kimse hakkında olumsuz konuşmak istemiyoruz. Biz şuan için liderliği konuşmuyoruz. Lider olmak kolay değil. Lider olmak için takımın hazır olması gerek. Bizim hedefimiz takım olmak ondan sonra başarılı olmak" ifadelerini kullandı.
Kayserispor'un başarılı oyuncusu Ömer Şişmanoğlu, Gençlerbirliği'nin kendilerini zorladığını söyleyerek, Konya'ya 3 puan için gideceklerini belirtirken, Önder Turacı da, "Bizim için bu akşam kazanmak önemliydi. Maalesef beceremedik" açıklamasında bulundu.