Boluspor'da Görev Dağılımı Ve İstifa

Bank Asya 1.Lig takımlarından Boluspor'da günlerdir yaşanan krizin ardından yönetimde yeni görev dağılımı yapılırken, idari menajer Muharrem Demirel görevinden ayrıldı.

Orduspor yenilgisiyle başlayan kaos kırmızı beyazlı kulübe günlerdir sıcak saatler yaşattı. Önce Genel Sekreter Tuncay Alnıak ve ardından da Genel Kaptan Nedret Yıldız'ın istifasıyla sarsılan Boluspor'da, dün akşam yapılan yönetim kurulu toplantısından sonra bir istifa daha geldi. Teknik direktör Levent Eriş'in takımın başında kaldığını açıklamasından sonra yönetim kurulu yeniden bir araya geldi. 30 yöneticinin katıldığı toplantıda idari menajer Muharrem Demirel'in yetkileri alınırken, genel menajerlik
sistemine geçilmesi gündeme geldi. Önce kabul görülen sistem daha sonra yeniden rafa kaldırıldı. Yapılan toplantı sonunda Nedret Yıldız'dan boşalan Genel Kaptanlık görevine Tuncer Şengün, Genel Sekreter ve Basın Sözcülüğü'ne ise avukat Ahmet Ufuk Güler getirildi. Hakkı Fidan, Osman Kayışoğlu ve Ercan Albayrak Başkan Yardımcısı olurken, Tuncer Şengün Genel Kaptan ve Futbol Şube Sorumlusu, Metin Yaman Futbol Şube Sorumlu Yardımcısı, Aydın Oskay A2 Sorumlusu, Hüseyin Kayalıoğlu Gençlik Geliştirme Sorumlusu,
Mustafa Nuri Gürsoy Gençlik Geliştirme Sorumlusu, Ahmet Ufuk Güler Genel Sekreter ve Basın Sözcüsü, Sefa Meral Genel Sekreter Yardımcısı, Erdal Bayrak Stat, Taraftar ve Ulaşım Sorumlusu olarak görevlendirildi.
Toplantı çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Başkan Emin Semercioğlu, Boluspor'da hiçbir zaman kaos ortamının olmadığını ifade ederek, "Yönetim kurulumuzla toplanarak önemli kararlara imza attık. Boluspor hiçbir zaman kaos içinde olmaz. Ne hocamız ne ben ne de yönetimimiz buna izin vermeyiz. Artık Bolusporumuz'u nasıl daha iyi günlere getirebiliriz bunun için çalışacağız" dedi.
Yönetim kurulu toplantısının ardından teknik heyet ve futbolcularla ilişkisi kesilen idari menajer Muharrem Demirel, sabah saatlerinde kulübe istifa dilekçesini vererek görevinden ayrıldı.