Fatura Hagi'ye kesildi

Galatasaray'ın en zor döneminde teknik direktörlük görevini kabul eden George Hagi, Sarı-Kırmızılı takımın üst üste aldığı yenilgiler nedeniyle suçlu ilan edildi.

Galatasaray’da Beşiktaş derbisinin kaybedilmesiyle lige tam anlamıyla havlu atılması sonrasında, yönetimin bu defa da faturayı yeni teknik direktörü Gheorghe Hagi’ye çıkardığı öğrenildi. Maçtan sonra statta bir durum değerlendirmesinde bulunan başkan Adnan Polat ve yönetiminin, göreve geldiği günden bu yana beklenen çıkışı bir türlü sergileyemeyen Rumen teknik adamı hedef aldıkları ve kendi kendilerine “Hagi’yi getirmekle hata mı yaptık?” sorusunu sormaya başladıkları belirtildi. Yönetimdeki bazı isimlerin “Devre arasında yeni bir hoca getirelim” görüşünü de ortaya attıkları iddia edildi.

ÜÇ MAÇ SONRA DURUM NETLEŞİR

Ancak başkan Adnan Polat’ın Hagi’yi gönderme fikrine karşı çıktığı bildirildi. Hagi’nin bu kadar kısa sürede kredisinin tükenmeye başlaması ve ardından yeni teknik direktör değişikliğinin yapılması fikrine karşı çıkılması, 6 tane hoca gönderen başkan Adnan Polat ve yönetiminin artık hoca gönderme kredisinin kalmadığının ispatı oldu. Yine de Rumen teknik adamın geleceği ile ilgili kararın önümüzdeki üç hafta içinde oynanacak olan maçların ardından şekilleneceği öğrenildi. Eğer G.Saray, kötü sonuçlara devam ederse Hagi’nin masaya yatırılması kaçınılmaz olacak.

CAMİA HAYRETE DÜŞÜYOR

Yönetimin yapılan bütün transfer yanlışlarına karşılık şimdi de faturayı teknik direktör Gheorghe Hagi’ye çıkarmaya çalışması kulübe yakın çevreleri hayrete düşürdü. Rumen çalıştırıcının gönderilmek istenmesi yönündeki söylentiler Sarı-Kırmızılı camiada tepkileri de beraberinde getirmeye başladı.

HASRETİM BİR TEK GOLÜNE

Hagi’li 6 haftalık bölümde G.Saray gole de hasret kaldı. Tarihinin en başarısız sezonunu geçiren Cimbom, 6 hafta boyunca ligde sadece 3 gol attı. Buna karşılık kalesinde 7 tane gol gördü. Hagi ve öğrencilerinin bu kötü istatistiği, teknik adamın kariyerini de tartışmaya açtı.

‘YAPTIĞI DEĞİŞİKLİKLER YANLIŞTI’

Hagi’nin özellikle Beşiktaş derbisinde yaptığı oyuncu değişikliklerinin hepsini yanlış bulan yöneticilerin, başkan Adnan Polat’a dert yandıkları belirtildi. Görevine son verilen Frank Rijkaard’ın ardından Hagi’nin de beklenen verimi sağlayamadığı görüşü iyice dillendirilmeye başlandı.