Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Malatyaspor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Tekirova Belediyespor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürdü.

Antalya takımlarından Tekirova Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak olan sarı kırmızılı takım bu maçın hazırlıklarına devam etti. Yeşiltepe Tesisleri'nde, teknik direktör Mehmet Kaplan yönetiminde hazırlıklarını sürdürdü. Çalışmaya sakatlığı nedeniyle tedavisi süren Murat Avcu ve süresiz kadro dışı bırakılan Mert Güneş katılmadı.
Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman dar alanda kısa pas çalışmasının ardından yapılan istasyon çalışmasıyla sona erdi.
Çalışmalar hakkında bilgiler veren Malatyaspor Teknik Direktörü Mehmet Kaplan, eksiklerinin bulunduğunu ancak Tekirova Belediyespor maçını kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Kaplan, çalışmaların yoğun tempoda devam ettiğini belirterek, "Salı günü itibariyle Tekirova Belediyespor maçı hazırlıklarına başladık. Kart cezalısı birçok futbolcumuz var. Eksiklere rağmen kazanmak için gideceğiz" dedi.
Kartlar konusunda futbolcuları uyardıklarını kaydeden Kaplan, "Kırımızı kartlar konusunda futbolcularımıza gereken uyarıları yaptık. Futbolcuların bu konuda daha dikkatli olması gerekiyor. Hakemlerinde genç futbolcularımızı tahrik etmemesini istiyoruz" diye konuştu.