Pascal Nouma Bayan Basketbol Takımı İle Antrenman Yaptı

Beşiktaş'ın unutulmaz futbolcusu Pascal Nouma, Panküp Kayseri Şekerspor bayan basketbol takımının antrenmanını ziyaret etti.

Beşiktaşlılar Derneği tarafından düzenlenen imza gününe katılmak üzere kente gelen Beşiktaş'ın eski ve unutulmaz futbolcusu Pascal Nouma, Panküp Kayseri Şekerspor bayan basketbol takımını ziyaret ederek onlarla antrenman yaptı. Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde mücadele eden Panküp Kayseri Şekersporlu oyuncular ile bir süre sohbet eden Pascal Nouma, onlarla antrenman yaptı ve potaya basket atmaya çalıştı.
Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Pascal Nouma, Kayseri mantısını çok beğendiğini söyleyerek, kentteki şehirleşmeye hayran kaldığını belirtti.
"ŞOTA ARVELADZE FUTBOLCULUK DÖNEMİNDEKİ GİBİ ÇOK İYİ İŞLER YAPIYOR"
Kayserispor'un ligteki durumunu değerlendiren Pascal Nouma, Teknik Direktör Şota Arveladze, futbolculuk döneminde gösterdiği başarılı oyunu futbolcularına yansıttığını belirterek, "Kayserispor'u gösterdiği başarıdan ötürü tebrik ediyorum" dedi.
Basın mensuplarının Futbolculuğa devam etseydiniz Kayserispor'da oynar mıydınız? sorusuna ise Pascal Nouma, Önce Beşiktaş olurdu, sonrasını bilmediğini söyledi.
Konuşmasının ardından Panküp Kayseri Şekerspor ile hatıra fotoğrafı çektiren Pascal Nouma, kendisine hediye edilen bayan basketbol takımının imzalı forması ile poz verdi.