Ben de bunları kendime yakıştıramadım

Beşiktaş'ın antrenmanında öğrencilerini çevresine toplayan Alman hoca, “Yaşananları ben kendime yakıştıramadım. Hatalıyım. Fatih de darılmış olabilir. Herkesten özür dilerim” dedi.

‘HEPİMİZ İNSANIZ...’
Sivasspor maçı sonrası Fatih Tekke ile tartışma yaşayan Kartal’ın teknik patronu Bernd Schuster, öğrencisini küfür ederek odadan kovmuş, golcü futbolcu da kendisine sert tepki göstermişti. Sadece HABERTÜRK’ün duyurduğu bu olayın ardından Bernd Schuster özür diledi. Gelinen noktadan rahatsızlık duyan ve yaşananların takımı olumsuz etkilemesinden çekinen Alman hoca, antrenman öncesi öğrencileriyle bir toplantı yaptı ve “Hepimiz insanız. Ben de bunları kendime yakıştıramadım” diye konuştu.

FATİH’İN GÖNLÜNÜ ALDI
Maçın stresiyle sıcağı sıcağına bu şekilde tepki vermesinden dolayı üzgün olduğunu vurgulayan Bernd Schuster, “Hatalıyım. Fatih de darılmış olabilir. Herkesten özür diliyorum” ifadesini kullandı. Schuster, peşinden uyarmayı da ihmal etmedi: “Ancak sonradan giren futbolcularla ilgili olarak düşüncem değişmedi. Bu oyuncular canlarını dişine takmalı.” Kartal’ın hocasının bu örnek davranışı öğrencileri tarafından takdirle karşılandı. Olay tatlıya bağlanırken, Schuster bir nebze olsun Fatih Tekke’nin de gönlünü almış oldu.