Cesc Fabregas: Barcelona'nın kazanmasını istiyorum

Arsenal'in İspanyol oyuncusu Cesc Fabregas, pazartesi günü oynanacak olan El Clasico'da hangi takımı desteklediğini açıkladı.

Arsenal'in kaptanı Cesc Fabregas, pazartesi günü Barcelona ile Real Madrid arasında oynanacak olan karşılaşmada kazanan tarafın Barcelona olmasını umduğunu söyledi.

El Mundo Deportivo'ya konuşan yıldız futbolcu yaptığı açıklamada, "Barcelona taraftarı olarak Barcelona'nın kazanmasını istiyorum. Bir Profesyonel olarak inanılmaz tarihe sahip iki kulübün heyecan veren bir karşılaşması. Real Madrid geçen yıla nazaren çok gelişme kaydetti. Onları bu yıl diğer yıllardan daha tehlikeli görüyorum."

"Kalbimin Barcelona'dan yana olmasına kimse şaşırmasın çünkü Barcelonalı olduğumu hiçbir zaman saklamadım. Ailem kökünden Barcelona taraftarı. La Masia büyüdüm ve bu yüzden Barcelona'nın kazanmasını istiyorum" ifadelerini kullandı.

Jose Mourinho'nun geldiğinden beri takımdaki etkisi ve Real Madrid hakkında konuşan Fabregas, sözlerini şu şekilde sonlandırdı: "Real Madrid bana tipik İngiliz oyunu ile Chelsea'yi hatırlatıyor. Çok yüksek tempoda oynuyorlar ve sahada en ufak bir hatayı arıyorlar ve çok tehlikeli atak oyuncularına sahip. Rakip yarı sahada pozisyon çalma konusunda çok iyiler."