Eskişehirspor-manisaspor Maçının Ardından

Spor Toto Süper Lig'in 14

Spor Toto Süper Lig'in 14. hafta açılış maçında sahasında Manisaspor'u 2-1 mağlup eden Eskişehirspor'da antrenör Toprak Kırtoğlu, "İkinci yarı taraftarımız ve oyuncularımız çok iyi bir maç çıkardı" dedi.
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Eskişehirspor Yardımcı Antrenörü Toprak Kırtoğlu, "Manisaspor takımının deplasman takımı olduğunu biliyorduk. Maçın ilk yarısı hırslı görünmesek de iyi mücadele ettik. Etkili pozisyonlarda yakaladık. Ancak gole çeviremedik. İkinci yarı da yaptığımız değişiklerle birlikte taraftarımızın desteği ile müthiş bir maç oynadılar. Hak eden tarafın bizim olduğumuza inanıyorum. Bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Eskişehirspor taraftarı ve basın
bilmelidir ki biz hafta içi yirmi dört saat tesislerden çıkmıyoruz. Bülent hoca bizimle her zaman birlikte sadece maç anında yanımız da olmuyor. Hafta içi gerekli olan taktikleri bize ve oyuncularımıza söylüyor" dedi.
Manisaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman ise "Karşılaşmada iki farklı devre izledik. İlk yarı da golü bulan bizdik. Ancak ikinci golü de bulmamız gerekiyorduk. Futbol disiplin işi olduğunu oyuncularıma söyledim. İkinci yarı Eskişehirspor daha iyi oynayarak galip gelmeyi başardı. Ben Bülent hoca ve ekibini kutluyor ve başarılar diliyorum" diye konuştu.