Derbi Maçın Biletleri Satışta

İki gündür internet üzerinden satılan Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında oynanacak olan Galatasaray-Beşiktaş derbisinin biletleri bugün genel satışa da sunuldu.

28 Kasım Pazar günü Ali Sami Yen Stadı'nda oynanacak olan ve Ali Sami Yen Stadı'nın ev sahipliği yapacağı son derbi maçın biletleri 24 Kasım Çarşamba günü saat 10:00'da web üzerinden GS MOBİLE faturalı hat ve GS BONUS KART sahiplerine satışa çıkmıştı. Kalan biletler, dün de sadece GS BONUS KART sahiplerine web üzerinden verildi. Bilet satışı bugün ise saat:10:00'dan itibaren genel satışa sunuldu. Biletix gişelerinden satılan bugünkü biletler için daha önceki örnekleri gibi yoğunluk yaşanmadı. Büyük bir
çoğunluk internet üzerinden biletini alırken, bazı taraftarlar ise bugün gişelere gelerek maça girebilmek için biletlerini almaya çalıştılar.
Beşiktaş'ı desteklemek üzere stada gelecek taraftarlara bin 160 adet bilet ayrıldığı bildirilirken, biletlerin gişelerden satılmayacağı ve Biletix'te internet üzerinden satış gerçekleştireceği ifade edildi.