Bursa, Ertuğrul Sağlam'ı Ve Bursaspor'u Bağrına Basıyor

Şampiyonlar Ligi'ndeki 6-1'lik Valencia mağlubiyetinin ardından Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın "gereğini yapacağım" açıklaması, şehri ayaklandırdı

Şampiyonlar Ligi'ndeki 6-1'lik Valencia mağlubiyetinin ardından Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın "gereğini yapacağım" açıklaması, şehri ayaklandırdı. Yeşil beyazlı taraftarlar her şeye rağmen "adam gibi adam" sloganıyla sevdikleri Ertuğrul Sağlam ve yeşil beyazlı futbolculara sahip çıkmak için yarın Özlüce Tesisleri'ne çiçeklerle gidip tarihinde ilk kez şampiyonluk sevinci yaşatan futbolcuları ve teknik kadroyu bağrına basacak.
Bursasporlu taraftarların internetteki forum alanları Ertuğrul Sağlam'ın şok eden açıklamalarının ardından yorumlarla kilitlendi. Taraftarlar, her şeye rağmen takıma ve Sağlam'a sahip çıkacaklarını belirterek, "Dertlerimizi unuttuğumuz, sevdasıyla mutlu olduğumuz tek aşkımız Bursasporumuz'un ismini, armasını, formasını en yükseklere dikmedik mi beraber? "Adı aşk bu eziyetin" derken acılara, dertlere, yenilgilere rağmen size ve futbolcu kardeşlerimize sahip çıkacağımızı unuttunuz mu?
Biz sizi başarılı oldunuz diye sevmedik hocam! Biz adam gibi duruşuna, sözde Bursalı olanlardan daha çok Bursalı oluşuna, 7'den 70'e bu şehrin evlatlarına gösterdiğin saygıya, bize açtığın geniş ufuklara, bizim gibi ligde 5. olduğunda yürümesi değişenlere şampiyonluk kelimesine inandırmana, duruşuna, asaletine sevdalandık hocam...
Ne olur mağlubiyet olsa maçların sonu? Mücadele eden, formasını ıslatan insanlar gördük sayende sahada yıllar sonra...
Üzüldük beraber, ama fazlasıyla sevindirdin bizi hocam. Sen değil misin onbinleri gece yarısı Yalova yollarına döken? Sen değil misin sözde büyük (!) takımlara asıl ve gerçek büyüğü gösteren?" dediler.
Yeşil-beyazlıların buluşma noktası olan Burassporum.com sitesi de taraftarları yarınki antrenman öncesi çiçeklerle Özlüce'ye gitmeye çağırdı. 6-1'lik Valencia mağlubiyetinin ardından morali bozulan oyuncuları motive etmek isteyen taraftarlar yarınki antrenman öncesi takımlarına destek olacaklar.
Öte yandan Ertuğrul Sağlam'ın devre arasında takıma adaptasyon sağlayamayan yabancı oyuncuları gönderip, yerine daha kaliteli transferler yapacağı ve defansa takviye için yönetime rapor verdiği öğrenildi.
(İHS-ERS-ERS-S)