Bucaspor 3 Puan Peşinde

Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz hafta Fenerbahçe deplasmanında farklı mağlup olan Bucaspor, Antalyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Oldukça eğlenceli geçen antrenmandan önce gazetecilerin sorularını yanıtlayan teknik direktör Samet Aybaba, toparlanma sürecinde olduklarını belirterek, geçiş dönemi yaşadıklarını ve geçen hafta üzdükleri taraftarlarını Antalyaspor maçı ile birlikte mutlu etmeye başlayacaklarını söyledi.
Zorlu bir dönemden geçtiklerini ifade eden Aybaba, "Takımda bir takım sorunlar var, halledebilmek için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Toplantılar yapıyoruz. En son yaptığımız toplantı tam iki saat sürdü. Oyuncularımızın ufak tefek özel problemleri var. Elimizden geldiğince çözüm bulmaya çalışıyoruz" dedi.
Takımın moral motivasyon olarak son derece yüksek seviyede olduğunu belirten Aybaba, "Antalyaspor maçı bizim için milat olacak" diye konuştu.
Öte yandan zemini yenilenen antrenman sahası önünde Bucaspor Kulübü Başkanı Şeref Üstündağ'ın isteği üzerine kurban kesildi. Antrenman esnasında son derece neşeli görünen futbolcuların hırsla çalışması Teknik Direktör Samet Aybaba ve yardımcısı Recep Çetin tarafından memnuniyetle karşılandı.

MHP İZMİR'DEN DESTEK
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Müsavvat Dervişoğlu ile parti yöneticileri ligde kötü günler geçiren Bucaspor'un Kaynaklar'daki tesislerini ziyaret etti. Futbolculara tepsiyle baklava getiren Dervişoğlu, "İnşallah enerjinizi ve gücünüzü arttırır" diyerek futbolculara şaka yaptı. Dervişoğlu Bucaspor'un bütün İzmir'i temsil ettiğini belirterek, "Bu takımı desteklemeye hem Göztepelisi hem Karşıyakalısı gelmelidir. Çünkü bu takım koca bir şehri temsil etmektedir. Tüm İzmirliler olarak
Bucaspor'a destek olmak boynumuzun borcudur" şeklinde konuştu.