Şampiyonlar Ligi'nde 5.Hafta sonuçları

Şampiyonlar Ligi'nde 5.Hafta maçları dün oynanan karşılaşmalarla tamamlandı. Dün oynanan maçların ardından bir üst tura çıkacak olan takımların çoğu belli oldu.

Şampiyonlar Ligi'nde dün akşam A,B,C ve D gruplarında oynanan karşılaşmalarla birlikte 5.hafta maçları tamamlanmış oldu.

A Grubu'nda oynanan karşılaşmalarda; İtalya Serie A'da sıkıntılı günler geçiren İnter sahasında konuk ettiği Hollanda temsilcisi Twente'yi 1-0 yenerek Şampiyonlar Ligi'nde bir üst tura çıkmayı garantiledi. A Grubu'nun diğer karşılaşmasında ise İngiliz ekibi Tottenham kendi evinde ağırladığı Alman ekibi Werder Bremen'i 3-0'lık bir skorla yenerek bir üst tura çıkmayı garantiledi.

Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda oynanan karşılaşmalarda ise İsrail temsilcisi Hapoel Tel Aviv kendi sahasında Portekiz ekibi Benfica'yı 3-0 yenerek gecenin sürprizini gerçekleştirmiş oldu. B Grubu'nun diğer maçında ise Almanya temsilcisi Schalke 04 takımı kendi evinde konuk ettiği Fransız ekibi Lyon'u 3-0 yenerek bir üst tura çıkmayı garantilemiş oldu.

Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Bursaspor'un olduğu C Grubu'nda ise Manchester United deplasmanda karşılaştığı Glasgow Rangers'ı 1-0 yenerek bir üst tura çıkan taraf oldu. Grubun diğer karşılaşmasında ise temsilcimiz Bursaspor deplasmanda İspanyol ekibi Valencia'ya 6-1'lik farklı bir skorla mağlup olup Avrupa'ya veda etti. Valencia ise adını bir üst tura yazdırdı.

Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda oynanan karşılaşmalarda Rus ekibi Rubin Kazan Kopenhag'ı 1-0 yenerken, İspanyol ekibi Barcelona deplasmanda Panathinaikos'u 3-0'lık skorla geçti. Bu sonucun ardından Barcelona Şampiyonlar Ligi'nde bir üst tura çıkmayı garantilemiş oldu.

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE GECENİN TOPLU SONUÇLARI VE OLUŞAN PUAN DURUMLARI:

A GRUBU

İnter 1-0 Twente MAÇIN ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Tottenham 3-0 Werder Bremen MAÇIN ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


Şampiyonlar Ligi'nde 5.Hafta sonuçları

B GRUBU

Hapoel Tel Aviv 3-0 Benfica MAÇIN ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Schalke 3-0 Lyon MAÇIN ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


Şampiyonlar Ligi'nde 5.Hafta sonuçları

C GRUBU

Rangers 0-1 Manchester United MAÇIN ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


Valencia 6-1 Bursaspor MAÇIN ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


Şampiyonlar Ligi'nde 5.Hafta sonuçları

D GRUBU

Rubin Kazan 1-0 Kopenhag MAÇIN ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


Panathinaikos 0-3 Barcelona MAÇIN ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


Şampiyonlar Ligi'nde 5.Hafta sonuçları



Şampiyonlar Ligi'nde 23 Kasım tarihinde oynanan karşılaşmaları izlemek için tıklayınız