Manchester United Glasgow Rangers'ı 1-0 yenerek üst tura çıktı

şampiyonlar Ligi C Grubu'nda oynanan karşılaşmada Manchester United deplasmanda Glasgow Rangers'ı penaltıdan attığı golle 1-0 yenerek bir üst tura çıkmayı garantiledi.

Şampiyonlar Ligi C Grubun'nda dün akşam oynanan maçta Manchester United deplasmanda Glasgow Rangers'ı bitime 3 dakika kala attığı penaltı golü ile 1-0 mağlup ederek adını bir üst tura yazdırdı.

İlk yarıya Manchester United oldukça baskılı bir oyunla başladı. 7'nci dakikada Berbatov'un şutunu Glasgow Rangers kalecisi çıkarttı. 23'te Nani ve 24'te Rooney'nin şutları ise kaleyi bulmadı. 40'ıncı dakikada Rooney'nin yakın mesafeden vuruşu direkte patladı. Maçın son dakikalarında Miller ile iki pozisyon yakalayan Rangers bunları değerlendiremeyince, ilk yarı golsüz sona erdi.

Maçın ikinci yarısında Manchester United rakip kaleyi adeta şut yağmuruna tuttu. 48'de Rooney'nin çaprazdan şutunu kaleci kurtardı. 53'te Berbatov'un şutunda top kaleyi bulmadı. 57'de gelişen Rangers atağında Naismith'in vuruşunda kaleci başarılıydı. 59'da Berbatov şansını denedi ancak kaleciyi geçemedi. 74 ve 75'inci dakikalarda Rooney iki net fırsattan yararlanamadı. 87'nci dakikada kazanılan penaltı vuruşunda topun başına geçen Rooney, Manchester'ı 1-0 öne geçirdi. Maçta başka gol olmadı ve Manchester United sahadan 3 puanla ayrıldı

Bu galibiyetin ardından Manchester United 13 puanla gruptan çıkmayı garantilerken, Glasgow Rangers ise 5 puanla grupta 3. olmayı garantiledi.

Glasgow Rangers - Manchester United maçının özeti:


Manchester United Glasgow Rangers'ı 1-0 yenerek üst tura çıktı