Bucaspor, Tomas'la yollarını ayırdı

Spor Toto Süper Lig takımlarından Bucaspor'da bir süre önce kadro dışı bırakılan Hırvatistanlı oyuncu Stjepan Tomas'ın sözleşmesi karşılıklı olarak fe

Spor Toto Süper Lig takımlarından Bucaspor'da bir süre önce kadro dışı bırakılan Hırvatistanlı oyuncu Stjepan Tomas'ın sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi.

Bucaspor'un resmi internet sitesinde 'son dakika gelişmesi' olarak yapılan duyuruda, 34 yaşındaki Tomas'ın, İstanbul Büyükşehir Belediyesi karşılaşması öncesinde teknik heyetin izni olmadan İstanbul'a gittiği hatırlatıldı. Bu olay sonrası yönetim kurulu tarafından bu futbolcunun kadro dışı bırakıldığının belirtildiği açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Yönetim kurulumuz, İstanbul BŞB maçı öncesi teknik heyetin izni olmadan İstanbul'a gitmesi nedeniyle 28 Ekim tarihinde kadro dışı bıraktığı Stıepan Tomas ile yollarını resmen ayırdı. Akşam saatlerinde İzmir'e gelerek Klüp Başkanı Şeref Üstündağ ile toplantı yapan Hırvat defans oyuncusu, aktif futbol hayatına son vermeyi düşündüğünü belirterek, sözleşmesinin karşılıklı feshedilmesini istedi."

Kulüp Başkanı Şeref Üstündağ, futbolcuyla yapılan görüşme sonrasında son derece medeni bir şekilde vedalaştıklarını, kulübü maddi zarara uğratmadan sorunu çözdüklerini kaydetti. Hırvat oyuncu Tomas, Türkiye'de daha önce Fenerbahçe ve Galatasaray'da mücadele etmişti. Tomas, Bucaspor'da bu sezon 9 maçta forma giymişti.