Real Madrid deplasmanda Ajax'ı 4 golle dağıttı

Şampiyonlar Ligi'nin G Grubu'nda Real Madrid deplasmanda Ajax'ı 4 golle adete dağıttı. Xabi Alonso ve Sergio Ramos kırmızı kart görünce Real Madrid maçı 9 kişi tamamladı.

Şampiyonlar Ligi G Grubu’nda 10 puanla liderliğini sürdüren Real Madrid, Milan ile ikincilik mücadelesi veren Ajax’a konuk oldu. İspanyol devi maça fırtına gibi bir başlangıç yaptı. Benzema ve Ronaldo’yla ilk yarım saatlik dilimde önemli fırsatlar yakalayan Real Madrid, 36. dakikada aradığı golü buldu.

Alonso’dan aldığı topla hareketlenen Mesut Özil, çok şık bir pasla Benzema’yı gördü. Fransız yıldız harika bir vuruşla Stekelenburg’u avladı. 44. dakikada Ronaldo’nun kullandığı vuruş barajdan döndü. Topu önünde bulan Arbeloa çok sert şutla ikinci golü buldu 0-2.

İlk yarı Real Madrid’in üstünlüğüyle sonuçlandı. Real atakları devam etti. Ajax savunmasının hatasında topu kapan Di Maria, ceza sahası içindeki Ronaldo’yu gördü. Portekizli yıldız düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi 0-3. 80. dakikada Mesut Özil’i ceza sahası içinde düşüren Emanuelson, Real Madrid’in penaltı kazanmasına neden oldu.

Topun başına geçen Ronaldo, kendisinin ikinci takımının dördüncü golünü kaydetti 0-4. Maç son bölümlerinde üst üste gelen kırmızı kartlar, Real’in galibiyet sevincine gölge düşürdü. 86. dakikada ikinci sarı kart gören Xabi Alonso ve 90+1. dakikada zaman kazanmak için topu oyuna geç sokan Sergio Ramos, kırmızı kart gördü.

Real Madrid bu galibiyetle puanını 13’e yükseltirken, Ajax 4 puanda kaldı.

Ajax - Real Madrid maçının golleri:

Real Madrid deplasmanda Ajax'ı 4 golle dağıttı