Galatasaray, Beşiktaş Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü

Galatasaray, bu sabah Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla hafta sonu Beşiktaş ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam etti.

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında sahasında derbi maçta Beşiktaş'ı ağırlayacak olan Galatasaray, hazırlıklarını sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Gheorghe Hagi ve yardımcıları Tugay Kerimoğlu, Bogdan Vintila, Nezih Boloğlu ve kondisyoner Giovanni Melchiorre yönetimindeki futbolcular saat 10.00'da 1 No'lu Antrenman Sahası'nda bir araya geldiler. Antrenman ısınma çalışmaları ile başladı. Düz koşu sonrasında futbolcular kondisyoner Giovanni Melchiorre yönetiminde kondisyon
çalışmaları yaptılar. 1,5 saat süren antrenmanın ana bölümünde ise taktik organizasyonlar yapıldı. Antrenmana sakat ve tedavisi devam eden oyuncular dışında tüm futbolcularımız katıldı.
Arda Turan ve Milan Baros kondisyoner yönetiminde saha çalışmalarına devam ettiler. Serkan Kurtuluş ve Mustafa Sarp ise fizyoterapist eşliğinde çalışmalarına devam ettiler.
Galatasaray, çalışmalarına bugün öğleden sonra Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapacağı hazırlık maçıyla devam edecek.