Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Malatyaspor'un defans oyuncusu Mustafa Aslan, İstanbulspor karşısında iyi bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Mustafa Aslan, İstanbulspor maçının Kırşehirspor karşılaşmasında alınan farklı mağlubiyetin tesadüf olduğunu gösterme adına kendileri için büyük önem taşıdığını ifade ederek, "İstanbulspor maçı bizim adımıza çok iyi geçti. Şans bizden yanaydı ve golleri de erken bulduk. Böyle olunca da rakibin direnci ister istemez düştü. Bize de artı bir direnç geldi. Maçta denk bir mücadele vardı. Ama biz bulduğumuz pozisyonları iyi değerlendirdik. Sonuçta önemli olan sahadan 3 puanla ayrılmaktı. Bunu da başardık.
Kırşehirspor karşısında alınan 6-0'lık mağlubiyetin tesadüf olduğunu göstermek adına da İstanbulspor maçını kazanmak bizim için büyük önem taşıyordu. Bunu da gösterdik ve takım olarak ta çok mutluyuz. İyi bir birliktelik içindeyiz. İnşallah önümüzdeki Nazilli Belediyespor maçını da kazanarak, yolumuza en iyi şekilde devam etmek istiyoruz" dedi.
Takımın sıkıntılı bir süreçten geçtiğini kaydeden Aslan, "Ben buradan geçmişte Kulüp Başkanlığı yapan Haşim Karadağ'a, İstanbul'da bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımıza ve Malatya'da bizlere desteklerini esirgemeyen iş adamı Müslüm Boztaş'a takım arkadaşlarım adına teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Gerçekten bütün güçleriyle bizim yanımızda olduklarını gösterdiler. Malatyaspor futbolcuları olarak kendilerine minnettarız" diye konuştu.
(FD-EMR-ERS-S)