Schuster Beşiktaş'tan gidecek isimleri belirledi

Devre arasında Beşiktaş'tan gidecek oyuncuların listesini hazırlayan Bernd Schuster bu listeyi Beşiktaş Yönetimi'ne ilettiği iddia ediliyor.

Kötü gidişatın faturasını futbolculara kesen Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, devre arasında gidecek oyuncuların listesini hazırladı. Holosko, Fink, Ferrari ve Fatih Tekke'yi yollamayı düşünen Alman teknik adam, bir başka senaryoya göre takım düzelmezse sadece kendisi de gidebilir.

Fanatik'in haberine göre Schuster'in bilgisi dışında transfer edilen Fatih Tekke, ayrılacak futbolcular arasında ilk sırada yer alıyor. Alman çalıştırıcı ile arası kötü olan tecrübeli oyuncunun ilk 18'e bile alınmaması, devre arasında takımdan kesin ayrılacağını gösteriyor.

Hızlı gece hayatıyla dikkatleri çeken Ferrari, sakatlıktan çıkan Tomas Sivok'un takıma dönmesiyle yedek durumuna düştü. Eski günlerini de mumla arayan İtalyan oyuncu, ocak ayında kulüpten ayrılmaya sıcak bakıyor.

Yüksek maliyetinden dolayı takımda düşünülmeyen bir diğer isim ise Michael Fink. Schuster'in takımın başına geçtiğinden bu yana soğuk baktığı Alman futbolcuya Eintracht Frankfurt'un talip olduğu söyleniyor.

Üst üste oynadığı kötü maçlarla kredisini tükeyen Holosko, hücum hattında beklentileri bir türlü karşılayamadı. Tribünlerin hedefi haline gelen Slovak yıldızın Emenike transferinde kullanılması bekleniyor.