Orduspor, Karadeniz Derbisinin Hazırlıklarına Başladı

Bank Asya 1. Lig takımlarından Orduspor, bu hafta deplasmanda oynayacağı Samsunspor maçının hazırlıklarına başladı.

Ordu Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesisleri'nde teknik direktör Uğur Tütüneker yönetimindeki Karadeniz ekibinde, Samsunspor maçının hazırlıklarına başlarken geçen hafta TKİ Tavşanlı Linyitspor karşısında alınan mağlubiyet nedeniyle moraller bozuk.
Üst üste alınan kötü sonuçlar futbolcuları olumsuz yönde etkilerken, Samsunspor maçında alınacak 3 puan ile moral bulmak isteyen Orduspor, tecrübeli futbolcu Volkan ve kart cezalısı Ganalı Jerry Akaminko'dan yoksun olarak sahaya çıkacak.
TKİ Taşanlı Linyitspor karşısında kendi kalesine gol atıp mağlubiyette önemli rol oynayan ve gördüğü sarı kart nedeniyle Samsunspor karşısında forma giyemeyecek olan Ganalı defans oyuncusu Jerry Akaminko'da, "Golden önce çok baskı kurduk ve golü bulduk. Golden sonra saçma sapan bir gol yedik. Ardından defans hatası yaptık ve 2-1 oldu. Büyük üzüntü içerisindeyim. Gece boyunca yemek yiyemedim ve uyuyamadım. Büyük futbolcular bile kendi kalelerine gol atabiliyor. Sarı kart cezalısı olduğum içinde çok
üzgünüm. Samsunspor karşısında Ümit ve Numan gibi defans oyuncularımız var. Onlara güveniyor ve problem olmayacağını düşünüyorum" dedi.