Fenerbahçe, İstanbul Büyükşehir Belediyespor Maçı Hazırlıklarına Başladı

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 14

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında, 27 Kasım Cumartesi günü, İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.
Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde sabah saatlerinde gerçekleşen antrenmanda, sakatlığı nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı kalan İspanyol oyuncu Daniel Güiza da takımla birlikte yapılan tüm çalışmalarda yer aldı.
Teknik Direktör Aykut Kocaman yönetiminde saat 11.00'de başlayan ve 1 saat 30 dakika süren basına kapalı antrenman boyunca Bucaspor maçında görev alan oyuncular rejenerasyon çalışmasıyla antrenmanı tamamladı. Geri kalan oyuncular ise koşu ve ısınma çalışmalarından sonra 2 grup halinde 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasının ardından, dar alanda yaptıkları çift kale maçla antrenmanı noktaladı.
Kaleciler Mert Günok ve Serkan Kırıntılı Kaleci Antrenörü Murat Öztürk yönetiminde takımdan ayrı çalışmalar yaptıktan sonra, çift kalede görev aldılar.
Şükrü Saraçoğlu Stat'ında oynanan Eskişehirspor maçında sakatlanan ve ilk yarıyı kapatır denilmesine karşın hızla iyileşme gösteren Emre Belözoğlu, takımdan ayrı olarak Birysel Oyuncu Antrenörü Dolu Arslan eşliğinde sahada yaptığı çalışmalarla antrenmanı tamamladı.
Sakatlığı devam eden Ertuğrul Taşkıran, tedavisini Almanya'da sürdüren Özer Hurmacı ile A2 Takımı kadrosunda yer alan Okan Alkan ve Berk Elitez de antrenmanda yer almadı.
Sarı-lacivertli ekip, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarına, Can Bartu Tesisleri'nde 24 Kasım Çarşamba günü yapacağı antrenmanla devam edecek. Saat 11.00'de başlayacak antrenman, basın mensuplarına da açık tutulacak.