Valencia Maçında Tek Hedef Gol Ve Puan

Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda çarşamba günü Valencia ile karşılaşacak Bursaspor hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşil-beyazlıların tek hedefi ise gol atmak ve puan alabilmek.

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam nezaretinde yapılan idman yaklaşık 1 buçuk saat sürdü. Topla yapılan ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, karşılıklı pas ve 5'e pas pres çalışması ile devam etti. Valencia ile oynanan ilk maçtan dersler çıkaran Bursaspor, bu maça ayrı bir hava ile hazırlanıyor.
Bugün oynanacak A 2 karşılaşmasında forma giyecek olan Sercan Şen, Anıl Sarak ve Emre Pehlivan antrenmana katılmadı.

HEDEF GOL ATMAK VE PUAN ALABİLMEK
Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı 4 maçı da kaybeden Bursaspor, Valencia ile deplasmanda yapacağı maça gol ve puan parolası ile çıkacak. Avrupa defterini kapatmamak için güçlü İspanya temsilcisini yenmek zorunda olan yeşil - beyazlı takım, ilk gol ve ilk puanını bu maçta almak istiyor. Oynanacak diğer maçların skorları da Bursaspor için önem taşıyor.

SAĞLAM, TANGOCULARA GÜVENİYOR
Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'ın Valencia maçındaki en büyük kozu ise Arjantinli Batalla ve Insua olacak. Manisaspor maçında gösterdiği performansla alkış alan Batalla'nın ilk 11'de sahaya çıkmasına kesin gözüyle bakılıyor.