Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatya Spor'da Adıyamanspor ve Çankırı Belediyespor galibiyetlerinin sevinci yaşanıyor.

Teknik direktör Vedat İnceefe'nin göreve gelmesi sonrası oynadığı iki karşılaşmayı da kazanan sarı siyahlı takımda moraller düzelirken, Çarşamba günü deplasmanda oynanacak olan Bandırmaspor maçının hazırlıkları başladı.
Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde, teknik direktör Vedat İnceefe yönetiminde çalışmalara başlayan Yeni Malatya Spor'da, Çankırı Belediyespor maçında 90 dakika forma giyen futbolcular yenileme çalışması yaptı. Karşılaşmada yedek soyunan futbolcular ise, düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından dar alanda kısa pas çalışması yaptı.
Salı günü sabah saatlerinde uçakla İstanbul'a gidecek olan Sarı-siyahlı takım, buradan da Bandırma'ya geçecek. Bandırma'da son çalışmasını yapacak olan Yeni Malatya Spor, kampa girerek, maç saatini bekleyecek.
Yeni Malatya Spor'da cezalı futbolcu bulunmazken, Hüseyin Kartal, Can ve Serdar'ın sakatlıklarının devam ettiği ve bu üç futbolcunun Bandırmaspor karşılaşmasında forma giyemeyecekleri kaydedildi.
Öte yandan son iki maçta alınan galibiyetler sonrası takımın iyi bir hava yakaladığını ifade eden Yeni Malatya Spor Kulüp Basın Sözcüsü Selim Pilten, Bandırmaspor'u da yenerek, çıkışı sürdürmek istediklerini söyledi. Pilten, Adıyamanspor ve Çankırı Belediyespor karşılaşmalarında takımın iyi bir performans ortaya koyduğunu kaydederek, "Sezon başında hedeflediğimiz mücadeleci takım olma hüviyetine yavaş yavaş ulaşıyoruz. Takımımız Adıyamanspor ve Çankırı Belediyespor karşılaşmalarında çok iyi mücadele
etti. Bu mücadeleler sonucunda da istediğimiz galibiyetlere ulaştık. Bu mücadelemizi Bandırmaspor karşılaşmasında da sürdürerek, zorlu deplasman maçından puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz" dedi.

"DEVRE ARASI KAMPI TAKIMA MAKSİMUM FAYDA SAĞLAYACAK"
Pilten, sezon başında takımın kamp sürecini istenilen düzeyde geçiremediğini belirterek, "Vedat hocamız da göreve geldiğinde takımın sezon başında iyi bir kamp dönemi geçiremediğini söylemişti. Devre arasında yapacağımız kamp çalışmalarının takıma maksimum seviyede fayda sağlayacağına inanıyorum" diye konuştu.

"TARAFTARLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ"
Çankırı Belediyespor karşılaşmasında taraftarların kendilerini yalnız bırakmadığını kaydeden Pilten, "Taraftarlarımız maçın başından sonuna kadar takımımızı destekledi. 12. güç olarak tribünde çok güzel görüntüler vardı. Bizde bundan sonraki süreçte taraftarlarımızın yüzünü güldürmeye devam edeceğiz" dedi.