Kayserispor, 36 Yıllık Geleneği Bozamadı

Spor Toto Süper Lig'de dün akşam Galatasaray'ı ağırlayan Kayserispor, en son 1974 yılında galip ayrıldığı takımla yine yenişemedi

Spor Toto Süper Lig'de dün akşam Galatasaray'ı ağırlayan Kayserispor, en son 1974 yılında galip ayrıldığı takımla yine yenişemedi. Kayserispor'un eski kaptanı Ali Turan'a taraftarın tepkisini değerlendiren Kayserispor Basın Sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu, "Taraftar, bağımsız ve haklı bir tepki gösterdi" dedi.

Karşılaşmayı değerlendiren Kayserispor Basın Sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu, 33 bin seyirci karşısında oynanan maçın son zamanların en güzel maçı olduğunu söyleyerek, çok sayıda pozisyonu değerlendiremedikleri için üzgün olduklarını ifade etti.
Ortaköylüoğlu, "Daha fazla sayıda gol pozisyonu bulan taraf Kayserispor'du. Bunları değerlendirdiğimiz takdirde skor daha farklı olabilirdi" dedi.

"ALİ TURAN'A OLAN TEPKİLER BAĞIMSIZ VE HAKLI BİR TEPKİYDİ"
Maç boyunca taraftarların Ali Turan'a yaptığı olumsuz tezahüratları değerlendiren Ortaköylüoğlu, "Ali Turan, geçmiş dönemde bu takımın kaptanlığını yapan oyuncuydu. Geçmiş dönemde yaşanan olaylardan dolayı seyirci bağımsız bir tepki gösterdi. Bu yapılan bağımsız tepki, bir yandan haklı tepkiydi" diye konuştu.

"ARTIK RAKİP, KAYSERİSPOR KARŞILAŞMASINA FARKLI HAZIRLANIYOR"
Rakibin Kayserispor hazırlıklarına farklı hazırlandığına dikkat çeken Ortaköylüoğlu, "Haftalar ilerledikçe karşılaşmaların zorluk derecesi de artmaya başladı. Artık rakip takımlarda Kayserispor karşılaşmasına daha farklı hazırlanıyor" ifadelerini kullandı.
Lig'in 14. haftasında Bursaspor ile oynanacak karşılaşmadan 3 puan hedeflediklerinin altını çizen Ortaköylüoğlu, "Hedefimiz lig sonuna kadar üst sıralarda yer almak. Önümüzde çok önemli Bursaspor karşılaşması var. Takımımız bu sezon deplasmanlarda iyi mücadele ortaya koyup iyi mücadele sergiledi. Bunda da hedefimiz galibiyet olacak" diye konuştu.