Gaziantepspor Seri Peşinde

Gaziantepspor Kulübü Basın Sözcüsü Mehmet Kızıl, son 4 haftada yakaladıkları seriyi Trabzonspor maçı ile sürdürmek istediklerini söyledi.

Kızıl, yaptığı açıklamada, Gaziantepspor'un iyi yolda ve önünün açık olduğunu belirterek, "Biz bu başarıyı sezon başından itibaren bekliyorduk. Artık taşlar yerine oturdu. Her maçın ayrı bir hikayesi oluyor. Her maç kazanıldığında sonraki maçın önemi daha fazla oluyor. Biz; yönetim olarak, teknik heyet olarak, futbolcular olarak işin bilincindeyiz. Kaliteli bir kadromuz var. Herkesin herkesi yendiği bir ligde oynuyoruz. Anadolu kulüpleri ile 3 büyükler arasındaki fark giderek kapanıyor. Ama 3 büyüklersiz
sistem olamaz. Gelirlerin artması, Anadolu kulüplerinde iş bilen yöneticilerin başta olması aradaki farkı azalttı. Önceden Anadolu kulüpleri peşinen mağlubiyeti kabul ediyordu. Şu anda 68 puan şampiyon olmak için yeter bana göre. Alttaki takımlar üstteki takımlara çelme takabiliyor. İşte Eskişehirspor örneği. Gaziantepspor da bu ortamda en iyi yerde olacaktır" dedi.

BAŞKAN KIZIL'DAN FUTBOLCULARA ROLEX SAAT
Bu hafta sonu ligin güçlü ekiplerinden Trabzonspor'u konuk edeceklerini hatırlatan Kızıl, "Trabzonspor'a da ayrı hazırlanacağız. Zaten her maça galibiyet parolayısıyla hazırlanıyoruz. Bu serinin devam etmesi için bu maçı da kazanmak istiyoruz. Zaten Kulüp Başkanımız İbrahim Kızıl, başarılı sonuçların ardından futbolcu arkadaşlara Rolex saat sözü verdi. Umarım bu da futbolcular için moral olur" diye konuştu.
Mehmet Kızıl, kendisinin bir işadamı olduğunu, hem ticarette hem de futbolda şansa inanmadığını ifade ederek, "Bazen iyi oynadığınız bir maçı kaybederken, bazen de kötü oynadığınız bir maçı kazanabilirsiniz. Bizi de Antalyaspor karşısında eleştirenler oldu. Ama eğer futbolcularımız becerikli olsaydı sonuç 3 veya 4-0 da olabilirdi. Ben, 'maçı kaleci aldı' gibi sözlere de inanmıyorum. Çünkü futbol takım oyunu. Eğer kazanmışsanız 11 kişi kazanmıştır. Kaybettiyseniz de 11 kişi kaybetmiştir. Şu anda
Gaziantepspor, takım oyunu oynuyor. Takımda hiç bir problem yok. Takım ruhu ile oynuyoruz" şeklinde konuştu.

MEHMET YILMAZ İLE YOLLAR AYRILIYOR
Mehmet Kızıl, golcü futbolcu Mehmet Yılmaz ile yollarını ayırma aşamasında olduklarını ve Yılmaz'a 10 gün izin verdiklerini dile getirerek, transfer haberleriyle ilgili olarak da şu değerlendirmeyi yaptı:
"Bence transfer haberleri transfer döneminde konuşulmalı. Daha 4 maç var. Şimdiden transfer haberlerinin konuşulması afaki olur. Devre biter, teknik heyetin vereceği rapor doğrultusunda hareket edilir. Biz Gaziantepspor olarak tüm oyunculara aynı mesafedeyiz. Transfer döneminde teknik heyetin raporu doğrultusunda hareket ederiz."