Gaziantepspor Başkanı Kızıl'a Ziyaretler Sürüyor

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Nejat Koçer, bir süre önce rahatsızlık geçiren ve İstanbul'daki tedavisinin ardından kente dönen Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl'ı ziyaret etti

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Nejat Koçer, bir süre önce rahatsızlık geçiren ve İstanbul'daki tedavisinin ardından kente dönen Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl'ı ziyaret etti.
Koçer, Celal Doğan Tesisleri'nde gerçekleşen ziyarette, Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl ile her şeyden önce dost olduklarını belirterek, "Sayın başkanın rahatsızlığı döneminde sürekli bilgi aldık. Şu anda sağlığının iyi olması da bizi memnun etti. Gaziantepspor da kentimizin marka değerini yükselten kurumlarımızdan birisi. Gaziantep'i tanıtan, tanıtımına katkı sağlayan bir kulüp. Gaziantepspor'un başarısı, herkesin birey olarak ferdi başarısı sayılmalı bana göre. Gaziantepspor başarılı oldukça
insanlar bundan gurur duyuyor" dedi.
Gaziantepspor'un son haftalarda aldığı sonuçlarla büyük mutluluk yaşadıklarını kaydeden Koçer, "Gaziantepspor'un başarılarını alkışlıyoruz ve gurur duyuyoruz. Türkiye liginde 3 büyüklerin sıralamadaki yeri belli. Gaziantepspor'un da aldığı sonuçlar ortada. Biz uzun yıllar şehrin marka değerini artırmak için çaba gösteriyoruz. Gaziantepspor'un da bu çabada büyük katkısı var" diye konuştu.
Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl da GSO Başkanı Nejat Koçer ile uzun yıllara dayanan dostlukları bulunduğunu ifade ederek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kızıl, Gaziantepspor'un deplasmanda Antalya'yı mağlup etmesinden dolayı büyük mutluluk yaşadıklarını ve takımın önümüzdeki haftalarda daha iyi yerlere geleceğini söyledi.