Fenerbahçe sahasında Bucaspor'u konuk ediyor

Spor Toto Süper Ligi'nin 13.Hafta kapanış karşılaşmasında Fenerbahçe bugün saat 20.00'de Bucaspor'u konuk edecek.

Bugün saat 20.00’de Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda oynanacak olan Fenerbahçe-Bucaspor karşılaşmasını hakem Mustafa Kamil Abitoğlu yönetecek. Zorlu mücadele Lig TV’den canlı olarak yayınlanacak.

FENERBAHÇE CEPHESİ


Spor Toto Süper Ligi’nde bu sezon oynadığı 12 karşılaşmada 21 puan toplayıp 5.sırada yer alan Fenerbahçe, bugünkü karşılaşmadan 3 puanla ayrılıp lider Trabzonspor ile puan farkını 6’ya indirmenin hesaplarını yapıyor.

Fenerbahçe'nin ligin 9. haftasında Galatasaray ile yaptığı derbi maçta sakatlandıktan sonra takımının yaptığı son 4 resmi maçta ilk 11'de sahaya çıkamayan, geçen hafta Gaziantepspor maçının 84. dakikasında oyuna giren Mamadou Niang'ın Bucaspor maçında ilk 11'de forma giymesi bekleniyor.

Teknik direktör Aykut Kocaman'ın Gaziantepspor maçında sakatlıktan yeni çıktığı için yedek soyundurup, ikinci yarıda oyuna aldığı Dia'nın da Bucaspor karşısında ilk 11'de sahaya çıkacağı öğrenildi.

Fenerbahçe'de cezalı olan Lugano ile sakatlıkları bulunan Emre, Özer ve Güiza forma giyemeyecek.

FENER'DE HEDEF 3000.GOL


Lig tarihindeki 53 sezonda 1710 maçta 2999 gol atan Fenerbahçe, mücadelede 1 gol daha atarsa 3000. golüne ulaşacak.

Teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde bol gollü bir sezon geçirerek 12 haftada rakip fileleri 30 kez havalandıran sarı-lacivertliler, Bucaspor karşısında 3 puanın yanı sıra 3000. golü de arayacak.

Fenerbahçe 1710 maçta 966 galibiyet elde ederken, 462 beraberlik 282 mağlubiyet aldı. Sarı-lacivertli ekip rakip filelere 2999 gol atarken, kalesinde 1441 gol gördü.

BUCASPOR CEPHESİ


Spor Toto Süper Ligi’nde bu sezon oynadığı 12 karşılaşmada yalnızca 8 puan toplayabilen ve sıkıntılı günler geçiren Bucaspor, İstanbul’dan puan ya da puanlarla dönüp ligin son sıralarından uzaklaşmak istiyor.

Tam 9 haftadır galibiyete hasret olan, teknik direktör Samet Aybaba yönetimindeki Bucaspor'da sakatlıkları süren Orhan Ak, Onur Tuncer, Mehmet Polat ve Zafer Çevik forma giyemeyecek. Kadro dışı bırakılan Hırvat defans Stijepan Tomas ve golcü futbolcu Dady de Fenerbahçe karşısında forma giyemeyecek.

TAKIMLARIN KADROLARI


FENERBAHÇE

Volkan Demirel
Gökhan Gönül
Yobo
Bekir
Caner
Cristian Baroni
Mehmet Topuz
Dia
Stoch
Alex de Souza
Mamadou Niang

BUCASPOR

Fernandes
Serkan Yanık
Koray Çölgecen
Ediz Bahtiyaroğlu
Landry Mulemo
İbrahim Dağaşan
Musa Aydın
Ragıp Başdağ
Jerko Leko
Victor Mendy
Manucho

Stat: Şükrü Saraçoğlu
Saat: 20.00
Hakem: Mustafa Kamil Ağabeytoğlu
Yayın: Lig TV