Denizlispor Mağlubiyetle Tanıştı

Diyarbakırspor'a kendi sahasında mağlup olan Denizlispor hem namağlup ünvanını kaybetti, hem de rakipleriyle arasındaki puan farkı kapandı.

Bank Asya 1.Lig'in 13. haftasında galibiyeti bulunmayan ve son sırada bulunan Diyarbakırspor karşısında sezonun en kötü futbolunu sergileyen ve ilk yarıda yediği golle 1-0 mağlup olan Denizlispor'da büyük üzüntü yaşanıyor. Mutlak galibiyet parolasıyla çıktığı maçtan mağlubiyetle ayrılan yeşil siyahlılar, ilk mağlubiyetini almasının yanı sıra en yakın rakibi Çaykur Rizespor ile arasındaki puan farkı da kapandı.
Denizlispor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, tüm planlarını kazanmak üzerine yaptıklarını ancak bunu başaramadıklarını belirterek, "Rakibimiz bizden daha iyi oynadı. İlk mağlubiyetimizi aldık ve çok üzgünüz" dedi. Son haftalarda oyun anlamında sıkıntı yaşadıklarını ve bunu çözmek zorunda olduklarını ifade eden Hamza Hamzaoğlu, "Namağlup ve lider bir takıma karşı özellikle kendi evindeki maçlarda rakipler kapanıyor. Kendi evimizde kapanan rakiplerimizi açmakta zorlanıyoruz. Diyarbakırspor maçı da böyle
oldu. Rakibimiz iyi kapandı ve bize gol pozisyonu vermedi. Maçta pozisyon bulmakta bile zorlandık. Hatalarımızı ortaya çıkarıp bundan sonraki haftalarda tekrarlamamak zorundayız" dedi. Ligde her takımın her takımı yenecek durumda olduğunu belirten Hamzaoğlu, Diyarbakırspor'u küçümsemek gibi bir durumun söz konusu olmadığını ifade ederek, alınan bu mağlubiyetten gerekli dersleri çıkararak yollarına devam edeceklerini söyledi.
Diyarbakırspor maçının ardından bugünü izinli olarak geçirecek olan Yeşil siyahlılar, Karşıyaka maçının hazırlıklarına yarın başlayacak.